Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vorobjovs/Pūķis nestartēs ''Rally Liepāja''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Vorobjovs/Pūķis nestartēs ''Rally Liepāja''
Foto: Rally Liepāja / MVFoto.

Diemžēl ''Rally Liepāja'' uz starta neredzēsim ātro un pieredzējušo Jāni Vorobjovu ar stūrmani Ivo Pūķi. Lai arī sākotnēji ekipāža bija plānojusi iziet uz starta, šodien komanda paziņoja, ka nestartēs gaidāmajā rallijā.

''Jā, bijām plānojuši startēt ''Rally Liepāja'', taču auto nebija 110% gatavs, lai izietu uz starta. Tāpat šoreiz nospēlēja citi faktori, kas nav saistīti ar sportu. Taču rallija karjeru beigt vēl netaisāmies. Mums ir doma iepriecināt fanus ar citu pilnpiedziņas automašīnu, kuru varēs redzēt kādā citā rallijā,'' tā Ivo Pūķis, kurš noliedza izskanējušās baumas par Jāņa iespējamām karjeras beigām un, ka Jānis Vorobjovs/Ivo Pūķis joprojām ir rallija ekipāža.

Latvijas rallija čempionāta (LRČ) posmā par punktiem cīnīsies ap 60 ekipāžām. Starp šīm ekipāžām divas startēs ar WRC, kā arī uz starta plāno iziet vairākas R5 un Proto mašīnas.

Galvenās rallija norises sāksies jau piektdien, 24. maijā, kad Liepājas pusē notiks kvalifikācijas posms un rallija atklāšana. Galvenie notikumi Talsu pusē paredzēti sestdien, 25. maijā, kad plānoti ne vien rallija, bet arī rallijsprinta un vēsturisko sporta automašīnu starti, kā arī festivāls Zvaigznes Virs Talsiem. Tikmēr ''Rally Liepāja'' noslēgsies svētdien, 26. maijā, kad plānoti rallija noslēdzošie ātrumposmi Liepājai tuvējos novados, kā arī apbalvošanas ceremonija pie Liepājas Olimpiskā Centra.

Izmantotie resursi:
go4speed.lv