Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Sirmacis atrāda jauno auto dizainu un sāk gatavoties ''Rally Liepāja'' (+video)

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Sirmacis atrāda jauno auto dizainu un sāk gatavoties ''Rally Liepāja'' (+video)
Publicitātes foto

Gatavošanos ''Rally Liepāja'' sākusi ASRT komanda, kura gaidāmajā rallijā startēs ar divām ekipāžām - Ralfs Sirmacis/Ralfs Igaveņš un Dmitrijs Feofanovs/Dmitrijs Čumaks. Abas ekipāžas startēs ar ''Mitsubishi Lancer Evo X''.

Trešdien ASRT komandas braucēji Lietuvā aizvadīja pirmos testus. Pēc gandrīz gada pārtraukuma pie rallija auto stūres sēdās arī Ralfs Sirmacis.

''Kopumā testi aizritēja labi, kur kopā nobraucām ap 60 kilometriem. Šie bija pirmie testi kopš augustā aizvadītā ''Rally Rokiķis'' (šajā rallijā Ralfs uzvarēja RC4 klasē – aut.). Šajos testos svarīgākais bija pārbaudīt, vai pats vēl māku braukt un vai klausa rokas un kājas (smejas). Pēc sajūtām liekas, ka viss ir kārtībā – braukt vēl māku,'' saka Ralfs Sirmacis.

''Protams, pārbaudījām arī auto sagatavotību. Šobrīd sajūtas pēc testiem ir labas, vismaz pēc posmu laikiem spriežot. Savā pirmajā iebraucienā uzreiz veicu ātru braucienu. Vēlāk, kad šo piecus kilometrus garo dopu jau zināju no galvas, tad laiks bija tikai divas līdz trīs sekundes labāks par to, kā nobraucu pirmajā reizē. Bet, kā būs rallijā, to zināsim tikai sacensību laikā.''

Nākamnedēļ ASRT komandas braucējiem plānojas vēl vieni testi.

Sirmacis testos:

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed