Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Kena Bloka šīs sezonas plānos ietilpst Spānijas WRC rallijs un Pasaules RX posms ASV

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Kena Bloka šīs sezonas plānos ietilpst Spānijas WRC rallijs un Pasaules RX posms ASV
Kena Bloka auto Spānijas WRC rallijā

ASV šovmens un autosportists Kens Bloks paziņojis, ka šogad viņa sporta programmā ietilpst arī starts Spānijas WRC rallijā un Amerikas Pasaules rallijkrosa čempionāta posmā.

Atgādināsim, ka pēc 2017.gada sezonas Bloka ''Hoonigan Racing Division'' komanda aizgāja no Pasaules rallijkrosa čempionāta, taču sportists atzina, ka iespēju robežās viņš mēģinās startēt arī kādā Pasaules RX posmā.

Pirmdien 50 gadus vecais Bloks paziņoja, ka viņa plānos šogad ir starts trīs ASV rallija čempionāta posmos, divos Global Rallycross posmos, Spānijas WRC un Pasaules RX posmā ASV.

Ja Spānijas WRC Bloks uz starta izies ar jaunākās paaudzes ''Ford Fiesta WRC'' automašīnu, tad Amerikas rallijā Kens startēs ar A grupas ''Ford Escort Cosworth''.

Līdz šim Bloks piedalījies 24 WRC posmos, kur viņa labākais rezultāts ir sasniegts 2013.gada Meksikas rallijā, kur sportists izcīnīja 7.vietu. Pavisam kopā Bloks piedalījies vairāk nekā 110 rallijos.

Izmantotie resursi:
WRC.com® |Official Website FIA World Rally...