Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Folkreisa 100. sacīkstēs startēs uzvarām bagātākais braucējs vēsturē

Juris Grīns
Juris Grīns

Folkreisa 100. sacīkstēs startēs uzvarām bagātākais braucējs vēsturē
Bāriņa jaunais folkreisa auto
Foto: autocross.lv

Latvijas folkreisa viens no uzvarām bagātākajiem braucējiem Artūrs Bāriņš pieteicies sestdienas Vecpils LAF Folkreisa Ziemas kausa posmam.

Vecpilī, kur, sacīkstes notikšanas gadījumā, folkreiss aizvadīs savu simto sacīksti, Bāriņš būs viens no galvenajiem favorītiem. Jelgavnieks plāno startēt ar VAZ 2108 automašīnu, kuru Upesciemā pēc sacīkstes viņš iegādājās no Ritvara Kārkliņa.

Artūrs ir viens no titulētākajiem Latvijas folkreisa braucējiem, dalot posmu uzvaru skaita rekordu – deviņas uzvaras – ar citu jelgavnieku Renāru Ēķi. Bāriņš neslēpj, ka viens no uzdevumiem būs beidzot sasniegt desmito uzvaru un atkal izvirzīties vadībā šajā rādītājā.

Artūrs folkreisā dominēja sporta veida pirmajā pilnajā sezonā 2010. gadā, uzvarot gan Ziemas, gan Vasaras kausā, attiecīgi, sasniedzot uzvaru arī gada rangā. Sezonas beigās ar viņa Opel Astra folkreisā debitēja Ēķis, veiksmīgi turpinot novadnieka panākumu sēriju.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv