Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Itāļu rallija komandas vadītājs: ''Nezinu kā pēc Meksikas WRC tiksim mājās''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Itāļu rallija komandas vadītājs: ''Nezinu kā pēc Meksikas WRC tiksim mājās''
Foto: Motorsport Italia

''Motorsport Italia'' komandas vadītājs Bruno di Pianta atzinis, ka viņš nezina kā un kad pēc Meksikas WRC rallija viņa komanda nokļūs mājās.

Brazīlietis Paulo Nobre rallijā brauc kopš 2003.gada. Pēc 2012.gada sezonas Nobre beidza aktīvas rallija gaitas, jo viņš nolēma palīdzēt atdzimt savai mīļajai futbola komandai ''Palmeiras'', kas 2013.gadā otro reizi savā pastāvēšanas vēsturē izkrita uz B sēriju. Viņš šajā smagajā periodā kļuva par komandas prezidentu, kas vēlāk komandai ļāva atgriezties tur, kur tā bija iepriekš – virsotnē. Sakārtojis futbola lauciņu, Nobre atgriezās rallijā.

Pēdējās sezonas Nobre startē itāļu ''Motorsport Italia'' komandā. Lai arī sportists cītīgi gatavojās Meksikas WRC rallijam, beigās viņš uz starta neizgāja, lai arī pirms tam Paulo Meksikā aizvadīja testus.

''Motorsport Italia'' komanda bāzējas Komo, kas atrodas Itālijas Lombardijas ziemeļos, Šveices pierobežā. Komandas vadītājs Bruno di Pianta pastāstīja par sarežģījumiem, kas bija saistīti ar viņa komandas nokļūšanu uz Meksikas ralliju, kā arī pauda bažas par lielākām galvassāpēm, kad viņa komandai vajadzēs nokļūt mājās.

''Meksikā mums ir gandrīz viss nepieciešamais. Mēs visu nepieciešamo uz Meksikas ralliju nosūtījām jau janvārī. Dodoties uz Meksiku, man bija trīs reizes jāmaina puišu lidojumi, lai pārliecinātos, ka varam nokļūt Meksikā, taču, dodoties mājās, mums jau ir atcelti mūsu lidojumi. Nezinu, kā mēs dosimies mājās,'' saka Bruno di Pianta.

Ņemot vērā, ka Itālijā koronavīrusa dēļ strauji pieaug saslimšanas un nāves gadījumi, Itālija ieviesusi ārkārtas pasākumus, kas ietver ceļošanas ierobežojumus un publisku pulcēšanās aizliegumu.

''Itālijā viss ir slikti. Situācija mainās katru dienu. Prāts ir starp mājām un Meksiku. Šeit, kā teicu, mums ir tas, kas vajadzīgs, un esmu par to mierīgs, bet, kas notiek mājās, nezinu.''

Izmantotie resursi:
All rallying. One source.