Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Ožjē: "Iespējams, Montekarlo WRC rallijā nebūšu 100% apmierināts ar ''Citroen C3 WRC''"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Ožjē: "Iespējams, Montekarlo WRC rallijā nebūšu 100% apmierināts ar ''Citroen C3 WRC''"
Ožjē testos
Foto: Citroen Racing

Seškārtējais pasaules rallija čempions (WRC) Sebastjans Ožjē pēc testiem ar ''Citroen C3 WRC'' atzinis, ka jaunajam auto redz gan pozitīvus, gan negatīvus aspektus.

Šogad seškārtējais pasaules rallija čempions (WRC) Sebastjans Ožjē startēs ''Citroen komandā, kur viņa rīcībā būs ''Citroen C3 WRC''. Ožjē jau paspējis aizvadīt testus gan uz grants, gan asfalta seguma. Franču sportists atzinis, ka darīs visu, lai palīdzētu komandai izcīnīt titulu. Pagaidām ''Citroen'' ar jauno auto kopš 2017.gada izcīnījusi tikai trīs uzvaras.

''Pie šī auto noteikti ir ko darīt, bet domāju, ka tas ir tikai normāli, kad tu nomaini automašīnas un redzi atšķirības. Var redzēt gan pozitīvus, gan negatīvus aspektus. Vienmēr ir lietas, pie kurām ir jāpierod, bet dažas lietas noteikti var uzlabot. Pie tā mēs jau strādājam,'' pēc nesen veiktajiem asfalta testiem teica Sebastjans Ožjē, kurš piebilda, ka ir lietas, kas jāuzlabo viņa gaumē.

Ožjē uzskata, ka pirmajā Montekarlo WRC posmā viņš vēl pilnībā nebūs apradis ar jauno auto. ''Esmu viens no tiem, kas nomainīja komandu jaunajā sezonā, bet pārējie palika savās vecajās komandās. Tas viņiem dod iespēju būt perfekti gataviem jaunajai sezonai. Bet es, iespējams, nebūšu 100% apmierināts vai laimīgs ar savu jauno auto. Paredzu, ka tas būs liels izaicinājums, taču tas mani ļoti motivē.''

Jāatzīmē, ka līdz šim Ožjē Montekarlo WRC ir izcīnījis sešas uzvaras.

Izmantotie resursi:
Autosport