Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Jānis Baumanis Pasaules RX čempionātā iegūst balvu ''Labākās aktivitātes sociālajos medijos''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Jānis Baumanis Pasaules RX čempionātā iegūst balvu ''Labākās aktivitātes sociālajos medijos''
Jāņa Baumaņa balva

Latviešu rallijkrosa braucējs Jānis Baumanis, kurš šajā sezonā ieņēma 12.vietu, pēc Dienvidāfrikas RX posma savā īpašumā ieguvis balvu nominācijā ''Labākās aktivitātes sociālajos medijos''.

Kā portālam Go4speed pastāstīja Jānis Baumanis, tad pēc pasaules rallijkrosa čempionāta (Pasaules RX) Dienvidāfrikas posma norisinājās sezonas noslēguma pasākums, kurā IMG un Pasaules RX organizatori pasniedza dažādas balvas. Kopā bija 12 dažādas nominācijas (par dizainu, gada braucējs, gada apdzīšanu u.t.t.), starp kurām bija arī nominācija - ''Labākās aktivitātes sociālajos medijos''. Šo balvu savā īpašumā ieguva Baumanis, kurš sezonas noslēdzošajā posmā izcīnīja devīto vietu.

''Liels prieks, ka šo balvu no IMG un Pasaules rallijkrosa čempionāta organizētāju grupas saņēmu tieši es un mana komanda. Arī klātesošie ar skaļām ovācijām parādīja to, ka viņiem patīk gan šie Quiz Time video, gan Tavs Auto veidotie sižeti par rallijkrosa apskatiem. Līdz ar to sezonu izdevies noslēgt uz ļoti pozitīvas nots,'' priecīgi atzina Jānis Baumanis.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed