Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Meklējam labākos "BTA Rally Talsi 2010" foto un videomateriālus!

Sportacentrs.com sadarbībā ar „BTA Rally Talsi” organizatoriem aicina visus rallija līdzjutējus neturēt sveci zem pūra un veidot apjomīgāko amatieru foto un video galeriju no šī gada sacensībām, kas aizvadītajā nedēļas nogalē notika Talsu apkārtnē.

Lai gan Latvijā šobrīd lielais hokeja bums, tomēr Talsu apkārtnē sestdien un svētdien valdīja lielais rallijs – „BTA Rally Talsi 2010”. 85 ekipāžas devās nepilnus 100 km garajos ātrumposmos, lai noskaidrotu labākos. Kur rallijs, tur līdzjutēji. Kur līdzjutēji, tur foto un videokameras, mēģinot iemūžināt labākos sacensību mirkļus. Veidosim rallija galeriju kopā – pievieno savas fotogrāfijas šajā galerijā vai publicē videomateriālus sadaļā Motoru sports – Rallijs un saņem balvas no rallija organizatoriem un Sportacentrs.com. Fotogrāfijās un videomateriālos var būt redzams viss, kas saistīts ar ralliju – gan notikumi trasē, gan ārpus tās – gatavošanās, izbraukšana utt. Labākos noteiksim summējot līdzjutēju balsojumu (vērtēt var katru atsevišķu fotogrāfiju) un rallija organizatoru vērtējumu.

Cienīsim citu darbu un pievienosim tikai savas, savu draugu vai radinieku uzņemtās fotogrāfijas vai videomateriālus, nevis profesionāļu veikumu!


Slēpts komentārs: hush
, 2010-05-15 14:38, pirms 14 gadiem
šogad vispaar kaut kaads švaks tas Talsu rallis...aatrumposmi samazinaati,nav strazdes trampliins,CVS paraleelaas sacensiibas arii nebuus! neapmekleešu!
, 2010-05-17 10:46, pirms 14 gadiem
kur tad ir tas profesionaalju veikums? Es gribu redzet kaut vienu video
, 2010-05-17 12:17, pirms 14 gadiem
LTV iefilmeeja visu pasacienu
, 2010-05-17 15:05, pirms 14 gadiem
aigars07 rakstīja: kur tad ir tas profesionaalju veikums? Es gribu redzet kaut vienu video
vakar lija lietus,taapeec nebija nekaada veeleešanaas slapinaat kaajas dažu garaambraucošu mašiinu skatiišanaas peec!
, 2010-05-17 15:06, pirms 14 gadiem
Antibols rakstīja: vakar lija lietus,taapeec nebija nekaada veeleešanaas slapinaat kaajas dažu garaambraucošu mašiinu skatiišanaas peec!
visu laiku jau nelija...
, 2010-05-17 15:09, pirms 14 gadiem
robys rakstīja: LTV iefilmeeja visu pasacienu
es arī šos visur redzēju.gan jau ka Nr1 varēs redzēt plašāku apskatu.
, 2010-05-17 15:14, pirms 14 gadiem
ingars31 rakstīja: šogad vispaar kaut kaads švaks tas Talsu rallis...aatrumposmi samazinaati,nav strazdes trampliins,CVS paraleelaas sacensiibas arii nebuus! neapmekleešu!
tas kas velas ari iztrukuma vienmer var atrast kaut ko noderigu.
, 2010-05-17 15:35, pirms 14 gadiem
inese22 rakstīja: visu laiku jau nelija...
tieši tā,un mums bija interesanti+pikniks vakarā
, 2010-05-17 15:42, pirms 14 gadiem
Atis SēkIinieks rakstīja: tas kas velas ari iztrukuma vienmer var atrast kaut ko noderigu.
ooo bimbambols is back??? bet pats rallis stipri čābīgāks,nekaa citus gadus!
, 2010-05-17 19:47, pirms 14 gadiem
šogad ļoti nepatika rallijs. Plus vēl laiks visu izbojāja. Katrā ziņā par tā saucamo pilsētas posmu cena bija neadakvēti augsta,priekš tā lai redzētu kā mašīnas pa apli brauc. Tiešām nožēlojami.. Varēja just,ka rallijs tendēts uz naudas nopelnīšanu,nevis lai sniegtu skatītājiem baudu.
Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

"Safari Rally Kenya" startē ar Noivila uzvaru superspeciālajā ātrumposmā

Pasaules rallija čempionāta trešais posms "Safari Rally Kenya" startējis ar superspeciālo ātrumposmu Nairobi, bet ātrākos rezultātus sasniedza "Hyundai" komandas piloti TjerI Noivils un Ots Tanaks.
Mārtiņš Sesks. Foto: publicitātes
2

Pirmizrādi piedzīvo dokumentālā filma par Mārtiņu Sesku

27. marta vakarā kinoteātrī “Splendid Palace” aizvadīts dokumentālās filmas “Ātruma skartie” atklāšanas pasākums, kurā pulcējās filmas radošā komanda, autosportisti, rallija entuziasti un atbalstītāji. Filma stāsta par vairākkārt godalgotā rallija pilota Mārtiņa Seska karjeru un atklāj, kā rallijs kļuvis par vienu no skatītāju iecienītākajiem sporta veidiem Latvijā.
Ots Tanaks. Foto: Marcin Snopkowski

Tanaks: "Uzvarēt Safari rallijā ir smags uzdevums"

Pēc pirmajiem diviem pasaules rallija čempionāta posmiem Ots Tanaks sezonas kopvērtējumā ieņem piekto vietu, 27 punktus atpaliekot no vadībā esošā komandas biedra Tjerī Noivila. Igauņu pilots cer, ka šonedēļ "Safari Rally Kenya" beidzot izdosies sasniegt labu rezultātu, kas viņa gadījumā nozīmētu uzvaru vai vismaz pjedestālu.