Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Māris Neikšāns debitēs ASV rallijā

Māris Neikšāns debitēs ASV rallijā
Foto: Arek Bialobrzeski

Šīs nedēļas nogalē ASV norisināsies ''100 Acre Wood'' rallijs, kurā uz starta izies arī latviešu autosportists un ''Neiksans Rally Sport'' vadītājs Māris Neikšāns, kurš šoreiz pildīs stūrmaņa lomu.

Jau ziņojām, ka Māris Neikšāns/Anrijs Jesse nesen Kanādas ''Cochrane Winter Rally'' rallijā debitēja ar otro vietu, lai arī pēc pirmā posma ekipāža tehnisku problēmu dēļ bija pēdējā vietā. Kamēr Jesse pēc rallija devās atpakaļ uz Latviju, tikmēr Māris turpināja vizīti Kanādā un ASV, kur viņš vispirms tikās ar ''Subaru Team Canada'' pārstāvjiem, kā arī vēlāk apmeklēja populārāko rallija skolu DirtFish.

Noskaidrojies, ka šajā nedēļas nogalē Māris būs stūrmanis Arekam Bilobreskim, kur ekipāžas rīcībā būs ''Subaru Impreza'' sacīkšu automašīna.

''100 Acre Wood Rally” rallijs startēs piektdien, kad sportistiem būs jāveic deviņi ātrumposmi. Tikmēr sestdien braucējiem būs jāpievar atlikušie astoņi posmi. Pavisam kopā uz starta izies 68 ekipāžas. Bilobreskim/Neikšānam, kuri startēs Open Light klasē, būs 25.starta numurs.

Jāpiebilst, ka līdz šim sešas reizes šajā rallijā ir triumfējusi ASV zvaigzne Kens Bloks, kurš šoreiz šajā rallijā nestartēs.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed
Rally in the 100 Acre Wood | March 18-19, 2016


Foto: M-Sport

Dakaras uzvarētājs Sainss tuvu līgumam ar "Ford" komandu

Lai gan pasaules rallijreida čempionāta posmā Portugālē Karloss Sainss pārstāvēja "X-Radi Mini" komandu, jau maijā, pēc paša sportista vārdiem, varētu tikt parakstīts līgums ar "Ford" rūpnīcas vienību.
Mārtiņa Seska ekipāža. Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying
1

Sesks par avāriju: "Veicu pārāk plašu ieeju līkumā"

Svētdien, 14. aprīlī “Latvijas Mobilais Telefons” atbalstītā Mārtiņa Seska un Renāra Franča ekipāža aizvadīja dramatiskiem notikumiem pārbagātu cīņu par Ungārijas rallija pjedestālu, bet, esot sacensību līderpozīcijā, sportistu centienus pēc uzvaras sacensību pirmspēdējā ātrumposmā apturēja nolauzts ritenis un sabojāta automašīnas piekare.
Sesks/Francis. Foto: FIA ERC

Pēc Seska izstāšanās Ungārijas ERČ triumfē Tempestini

Ungārijā aizvadīts Eiropas rallija čempionāta (ERČ) pirmais posms, kurā pēc Mārtiņa Seska un Renāra Franča izstāšanās par uzvarētāju kļuva Simone Tempestini, kuram tā bija pirmā uzvara ERČ karjerā.