Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Brāļi Velmes pārdod savu leģendāro ''Audi Quattro A2''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Brāļi Velmes pārdod savu leģendāro ''Audi Quattro A2''
Foto: pirirc.hu

Brāļi Ivars un Andris Velmes paziņojuši, ka Alūksnes rallijā ekipāža nestartēs, bet tā plāno startēt Sarmas rallijā. Paralēli tam šobrīd ekipāžas leģendārais ''Audi Quattro A2'' ir nonācis pārdošanā.

18.-19. janvārī startēs ''Rally Alūksne'', kas būs pirmais Latvijas un Igaunijas rallija čempionāta posms, kā arī šī posma ietvaros tiks aizvadīts “RK Historic” un Latvijas rallijsprinta čempionāta pirmais posms.

Diemžēl uz starta neredzēsim brāļus Ivaru un Andri Velmes (Audi Quattro A2), kuri šoreiz netiek darbu apstākļu dēļ. Taču šobrīd ekipāža plāno startēt Sarmas rallijā, kur pagājušajā gadā, uzvarot visos ātrumposmos, ekipāža izcīnīja pārliecinošu uzvaru.

''Jā, diemžēl Alūksnes ralliju šoreiz darba apstākļu dēļ nebrauksim, lai arī ļoti gribējās. Taču plānojam startēt Sarmas rallijā,” portālam Go4speed atklāj Ivars Velme.

Jautāts par vasaras plāniem, Ivars atzina, ka šobrīd skaidrības vēl nav, taču ir idejas. ''Pēc pagājušā gada mums ļoti iepatikās Sanmarīno Leģendu rallijs, tāpēc šobrīd ir doma atgriezties šajā rallijā arī šogad, bet jau ar uzlabotu auto. Tāpat esam saņēmuši uzaicinājumu piedalīties Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Čehijas Barum rallijā, kur būs atsevišķa klase vēsturiskajām automašīnām, kur pagājušajā gadā uz starta izgāja vairāk nekā 80 vēsturiskās automašīnas.”

Sportists pastāstīja, ka vasarā ''Audi Quattro A2'' tiek plānots veikt dzinēja uzlabojumus, pēc kuriem auto jauda būs ap 500 Zs (bez restruktora). Piemēram, šobrīd bez restruktora auto jauda esot ap 400 Zs.

Taču, iespējams, visi plāni par paredzētajiem startiem var sagrozīties kājām gaisā, jo šobrīd Ivars ir ielicis pārdošanā savu ''Audi Quattro A2''... “Jā, šobrīd esam ielikuši pārdošanā mūsu ''Audi Quattro A2''. Šajās dienās esmu saņēmis daudz zvanus un jautājumus, kāpēc auto tiek pārdots. Varu pateikt to, ka, ja izdosies pārdot šo auto, tad padomā ir kāds cits ļoti interesants un Baltijā vēl nebijis projekts, kas domāju, ka daudziem rallija faniem ļoti patiks,” ar intrigu nobeidz Ivars.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed

     [+] [-]

, 2019-01-14 20:50, pirms 5 gadiem
Lancia Delta Integrale?

     [+] [-]

, 2019-01-14 22:41, pirms 5 gadiem
Varbūt Itālijā būs iemīlējuši itāļu mašīnas. Autokrosā D1 Latvijā bija pāris Lancia.

     [+] [-]

, 2019-01-15 09:25, pirms 5 gadiem
Zinot viņu mīlestību pret Audi, diez vai marka mainīsies