Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Igaunijas Kehalas rallijs notiks bez latviešu sportistiem, bet ar WRC zvaigzni Tanaku

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Igaunijas Kehalas rallijs notiks bez latviešu sportistiem, bet ar WRC zvaigzni Tanaku
Ots Tanaks. Foto: Krists Andersons

14.novembrī Rakveres pusē tiks aizvadīts Kehalas rallijs, kurā diemžēl būs jāiztiek bez latviešu sportistu līdzdalības.

Lai arī Igaunijas rallija čempionāts jau ir noslēdzies, šis būs vienas dienas rallijs, kurā sportistiem būs jāveic deviņi ātrumposmi (trīs posmi pa trīs reizēm), kas kopā sastādīs 56,9 kilometrus.

Jau ziņojām, ka šajā rallijā uz starta var iziet tikai trīs klašu braucēji – WRC, R5 un R2. Beidzoties pieteikuma termiņam (9.novembris), uz starta izies 14 ekipāžas. Šo ekipāžu vidū būs divas WRC ekipāžas - igauņu zvaigzne Ots Tanaks (Hyundai i20 Coupe WRC) un Georgs Gross (''Ford Fiesta WRC''). Diemžēl starp dalībniekiem nav nevienas latviešu ekipāžas.

Ar R5 klases mašīnām uz starta izies tādi braucēji kā Ole-Kristians Veibijs, Rauls un Gregors Jētsi, Prīts Koiks, Vladas Jurkevičius, Roberts Virves, talantīgais igaunis Georgs Linamā, soms Kalle Markanens u.c. Jāpiebilst, ka Virves šajā rallijā debitēs pie R5 automašīnas stūres.

Dalībnieku saraksts - ŠEIT.