Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Traģiski noslēdzas rallija sacensības Francijā

Traģiski noslēdzas rallija sacensības Francijā
Foto: Ekrānšāviņš

Traģiski sestdien noslēgušās rallija sacensības Francijā, kur rallijā ''Régional Mare e Machja 2016'' bojā gājis kāds 49 gadus vecs fotogrāfs.

Kā ziņo franču mediji, tad Korsikas salā notiekošajā ''Régional Mare e Machja 2016'' rallijā sestdienas rītā Poli Kristofera/Žana-Metjū Santoni ekipāža pēc tramplīna nenovaldīja savu ''Renault Clio S1600'' automašīnu un notrieca kādu 49 gadus vecu fotogrāfu. Nekavējoties trasē devās mediķi, taču glābt fotogrāfa dzīvību neizdevās.

Lai arī rallija auto pēc šī negadījuma nebija cietis smagi, gan pilots, gan stūrmanis tika nogādāti slimnīcā, jo abi sportisti bija šoka stāvoklī.

Kā ziņo policija un rallija organizatori, tad šis 49 gadus vecais ārštata fotogrāfs esot atradies vietā, kurā viņš nedrīkstēja atrasties.

''Pēc šī negadījuma rallijs tika atcelts,'' saka Korsikas autosporta pārstāvis. ''Tas bija liels autosporta festivāls, kas diemžēl beidzās traģiski.''

Šobrīd norisinās izmeklēšana, lai noskaidrotu visus šīs traģiskās avārijas apstākļus.

Izmantotie resursi:
Gateway | Expatica


Foto: wrc.com
3

WRC leģenda Sainss iesaka veidu, kā atgriezt čempionātam agrāko popularitāti

Divkārtējais pasaules rallija čempions Karloss Sainss uzskata, ka labākais laiks čempionāta vēsturē bija A grupas ēra. Šobrīd, kad WRC piedzīvo ne to vieglāko periodu un tiek plānotas lielas izmaiņas tehniskajos noteikumos, aizvien nav skaidrs, kāda būs nākotne.
Inguna Grišāne. Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Inguna Grišāne: "Nākamais solis ir minirallijs"

Par spīti stereotipam, ka autosports  - tā ir vīriešu pasaule, ir sievietes, kas pierāda pilnīgi pretējo, sacensību trasē jūtas kā zivs ūdenī un nereti izrādās ātrākas arī par stiprā dzimuma pārstāvjiem. Tāda ir arī Inguna Grišāne, šī gada pirmās vietas ieguvēja Dāmu klasē gan Rīgas Ziemas kausā, gan Kurzemes Ziemas kausa izcīņā.
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Pēc mēneša tiks rīkota minirallija diena

Jau pēc mēneša, 18. maijā Ulbrokā un Ropažos tiks rīkota minirallija diena.