Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Minirallija čempionātā nākamsezon plānoti septiņi posmi

Minirallija čempionātā nākamsezon plānoti septiņi posmi
Foto: Dace Janova, www.4rati.lv

Kā informē LAF Standartautomobiļu komisijas padomes priekšsēdētājs Juris Mūrnieks, patreiz jau ir zināmi datumi vairākiem minirallija posmiem nākamajā sacensību sezonā.

Minirallijs 2015. gadā startēs ar ziemas sacensībam "Madona", kuras paredzētas 24. janvārī. Gadījumā, ja laika apstākļi nebūs gana ziemīgi, organizatori ir paredzējuši arī rezerves datumu 31. janvārī.

Nākamais minirallija kausa izcīņas posms „Kalnamuiža”notiks 2. maijā Kurzemē. 6. jūnijā minirallijs vēlreiz atgriezīsies Madonas pusē, kur, tāpat kā šajā sezonā, tas būs viena no pilsētas svētku sastāvdaļām.

Pagaidām vēl nav skaidri miniralliju, kas plānoti Gulbenē, Alūksnē un Priekulē, norises laiki. Tuvojošās sezonas noslēgums minirallija kausa izcīņā būs sacensības "Latvija" un norisināsies oktobrī.

Informāciju sagatavoja:
Dace Janova,
LAF SAK preses sekretāre