Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latviešu komandas SRT rallija pilots Vasīlijs Grjazins cietis smagā negadījumā

Juris Grīns
Juris Grīns

Latviešu komandas SRT rallija pilots Vasīlijs Grjazins cietis smagā negadījumā
Vasīlijs Grjazins
Foto: automobilsport.com

Aizvadītās nedēļas nogalē uz Veclaicenes šosejas ceļu satiksmes negadījumā smagus savainojumus guvis Latvijas rallija komandas SRT pilots Vasīlijs Grjazins.

Krievu sportists, kurš sacensībās startē zem Latvijas karoga, kopā ar savu stūrmani Dmitriju Ļebediku bija ceļā uz Igauniju, kad šosejas Rīga – Sigulda – Igaunijas robeža 92. kilometrā, Priekuļu novada Veselavas pagastā notika divu automašīnu frontāla sadursme.

Iespējams, sliktā ceļa seguma un nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ kāds "Toyota" markas automašīnas vadītājs iebraucis pretējā joslā, saduroties ar "Mitsubishi" markas automobili, kurā atradās Grjazins un Ļebediks.

Ļebediks pēc ārstu apskates palaists mājās, bet Grjazins smagā stāvoklī nogādāts reanimācijā. Šobrīd noprotams, ka viņa dzīvībai briesmas nedraud, taču ir gūti dažādi lūzumi. Sportists esot lauzis abas kājas, esot arī vaļējie lūzumi.

Igaunijā Grjazinam SRT komandas sastāvā bija plānots piedalīties rallijsprintā "Vorumaa Rallisprint 2015", kas bija plānota kā iesildīšanās pirms Eiropas rallija čempionāta posma "auto24 Rally Estonia 2015".

Vasīlijs Grjazins ir latviešu pilota Ralfa Sirmača komandas biedrs.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...
4rati.lv

  +1 [+] [-]

, 2015-07-13 16:57, pirms 9 gadiem
Kaut nu viss būtu labi,novēlu mūsu kaimiņam ātrāk būt veselam!