Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs: "Vācijas rallija laikā aizvien būs pludmales sezona"

Juris Grīns
Juris Grīns

Lēbs: "Vācijas rallija laikā aizvien būs pludmales sezona"
Sebastjēns Lēbs
Foto: Citroen Racing

Tas, vai Sebastjēns Lēbs nākamgad aizvadīs pilnu sezonu pasaules rallija čempionātā, pilnībā atkarīgs no viņa paša lēmuma, apstiprinājusi “Citroen” rūpnīcas izpilddirektore Linda Džeksone.

Lēbs šogad startēja sacensībās Meksikā un Korsikā, abas reizes spējot uzvarēt vairākos ātrumposmos. Daudzi jau izteikušies, ka sportists, iespējams, gatavojas pilnībā atgriezties rallijā, taču šobrīd par to vēl abas puses klusē.

Jautāta, vai komanda centīsies pierunāt Lēbu startēt visos 2019. gada posmos, “Citroen” pārstāve Linda Džeksone saka: “Šo jautājumu jums man jāuzdod vēlāk. Tomēr tas, vai viņš atgriezīsies, ir pilnībā atkarīgs no paša Sebastiana, viņa aizņemtības un tā, ko viņš pats īsti vēlēsies darīt.”

Šogad Lēbu pasaules rallija čempionātā redzēsim vairs tikai vienreiz – oktobrī gaidāmajā posmā Spānijā, Katalonijā.

“Sebastians šogad veic trīs rallijus,” norāda Džeksone, noliedzot, ka sportists varētu stāties uz starta arī augustā notiekošajā asfalta posmā Vācijā. “Tāds ir viņa plāns un darba kārtība.”

Arī pats Lēbs neapsver iespēju startēt Vācijā, lai gan Meksikas un Korsikas posmos neizdevās sasniegt cerētos rezultātus, par spīti lieliskajam ātrumam.

“Tā ir vasara,” viņš saka. “Joprojām būs iespējams gulēt pludmalē. Tas, kas notika Korsikā, protams, sarūgtina. Jau pirmajā ātrumposmā ieguvu labu ritmu, varēju cīnīties par uzvaru, bet tad otrā ātrumposma pirmajā līkumā viss beidzās.”

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati