Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Kurzemes rallijam'' piesakās pirmais R5 un 400 Zs jaudīgais BMW

''Kurzemes rallijam'' piesakās pirmais R5 un 400 Zs jaudīgais BMW
Pilnpiedziņas BMW
Foto: Dace Janova

Turpinās sportistu pieteikšanās ''Kurzemes rallijam'', kas maija pirmajā nedēļas nogalē, 6.-7. maijā, notiks Liepājā un tās apkārtnē. Šobrīd rallijam dalību apstiprinājušas 45 ekipāžas.

5. maija, vakarā no plkst.18 līdz 21:30 sportistiem tiks dota iespēja iesildīties testa ātrumposmā Grobiņas novadā, savukārt sacensības ir saglabājušas iepriekšējos gados ierasto formātu un notiks piektdienas pēcpusdienā un sestdien, 6. un 7. maijā.

Ātruma festivāla - rallija “Kurzeme 2016” atklāšanas ceremonija notiks piektdienā, 6. maijā, plkst.16, un šogad starta estakāde būs uzbūvēta Liepājas ostas promenādē, kur visiem liepājniekiem būs iespēja redzēt pilnīgi visus rallija dalībniekus un pavadīt viņus uz grants rallija ātrumposmiem.

Atgādināsim, ka rallijs “Kurzeme” būs šī gada pirmais grants rallijs Baltijas valstīs, jaunā Starptautiskās Automobiļu Federācijas (FIA) Baltijas rallija kausa pirmais posms, kā arī Latvijas rallija čempionāta 2. posms un Latvijas rallijsprinta čempionāta 3. posms.

Šobrīd turpinās pieteikšanās šim rallijam. Uz doto brīdi dalību apstiprinājušas 45 ekipāžas. Pagaidām visvairāk dalībnieku pieteikušies žiguļu un smago automašīnu klasē - 14 ekipāžas. Tieši šīs ekipāžas kā pirmās dosies trasē. LRC3 klasē uz šo brīdi pieteikušās septiņas ekipāžas, bet LRC1 un LRC2 klasēs pa sešām ekipāžām.

Spēcīgajā LRC1 klasē dalību ar pasaules līmeņa R5 automašīnu startēs Raimonds Kisiels, kurš šoreiz brauks ar ''Škoda Fabia R5''. Tikmēr ar 400 Zs jaudīgo pilnpiedziņas BMW uz starta izies lietuvietis Martinas Samsonas. Atgādināsim, ka šis pilnpiedziņas BMW, kurš debiju piedzīvoja Sarmas rallijā, toreiz pēc pirmā ātrumposma bija otrajā vietā, taču vēlāk ekipāža bija spiesta izstāties tehnisku iemeslu dēļ. Dalību trešdien apstiprinājis arī Jānis Vorobjovs, kurš startēs ar ''Mitsubishi Mirage''.

Izmantotie resursi:
LRČ

     [+] [-]

, 2016-04-13 16:54, pirms 8 gadiem
Mirage? Lol! Cerams, rozā!