Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Noivils kļūst par Meksikas WRC rallija līderi

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Noivils kļūst par Meksikas WRC rallija līderi
Foto: Hyundai Motorsport

Ar pirmajiem diviem Superspeciālajiem ātrumposmiem startējis Meksikas WRC rallijs, kur vadībā šobrīd izvirzījies ''Hyundai'' komandas braucējs Tjerī Noivils.

Lai arī šobrīd visā pasaulē koronavīrusa dēļ tiek atcelti daudzi un dažādi sporta pasākumi, Meksikas WRC rallijs notiek kā plānots. Jātzīmē, ka pēc pirmā Shakedown posma Sebastjans Ožjē intervijā atzina, ka ''Savādas sajūtas braukt rallijā, kad visa pasaule atrodas kritiskā situācijā. Patiešām ceru, ka tas, ko mēs darām, ir pareizi un ka mēs Meksikai neradīsim lielākas briesmas. Tās ir manas rūpes, taču tagad man tās ir jāatstāj malā un jākoncentrējas rallijam.''

Treniņos ātrāko laiku uzrādīja Elfins Evans, kurš par 0,6 sekundēm apsteidza Tjerī Noivilu, bet 0,7 sekundes atpalika Ožjē. Šis ir tas rallijs, kur sportistiem, kuri trasē dosies kā vieni no pirmajiem, nāksies tīrīt ceļu pārējiem braucējiem, tādējādi zaudējot daudz laika. To arī pierāda Evansa rezultāts, jo viņš savu ceturtā brauciena rezultātu, salīdzinot ar pirmā brauciena laiku, uzlaboja par deviņām sekundēm.

Abos pilsētas ātrumposmos ātrāko laiku uzrādīja Noivils, kurš arī kļuvis par rallija līderi. 1,1 sekundi viņam zaudē Evans, bet 1,9 sekundes atpaliek Ots Tanaks, kurš Shakedown posmā vienā no braucieniem sagriezās. Desmito vietu absolūti un pirmo WRC3 klasē ieņem Olivers Solbergs, kuram šī ir debija Meksikas WRC. 13.vietā absolūti pēc pirmajiem diviem posmiem ir Nikolajs Grjazins.

Rallija pirmajā dienā, kas startēs šovakar, sportistiem būs jāveic desmit ātrumposmi (133 km).

     [+] [-]

, 2020-03-13 19:38, pirms 4 gadiem
Nu i līmenītis. Pēc raksta var domāt ka piedalās 3 dalībnieki. Kauns pašam nav tādu sūdu pasniegt kā ziņu?