Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

"Ford" direktors: "Kens Bloks mums daudz dod ar aktivitāti sociālajos tīklos"

"Ford" direktors: "Kens Bloks mums daudz dod ar aktivitāti sociālajos tīklos"
Kens Bloks
Foto: fiaworldrallycross.com

Jau šajā sezonā amerikāņu autosportists un šovmenis Kens Bloks, kurš līdz šim bija redzams rallijkrosā, varētu atgriezties pasaules rallijkrosa čempionātā (WRC).

“Ford Performance” rūpnīcas atbalstītā Bloka komanda “Hoonigan Racing Division” pēc pagājušās sezonas aizgāja no pasaules rallijkrosa čempionāta, bet šobrīd strādā pie plānu izstrādes 2018. gadam.

Visai droši zināms, ka Bloks piedalīsies atsevišķās sacīkstēs Amerikā, tāpat ar “Ford” tiek apspriesta iespēja atgriezties WRC.

“Kens ir lielisks partneris un mēs turpinām sadarbību,” stāsta “Ford Performance” direktors Marks Rašbruks. “Pavisam noteikti redzēsim Kenu “Ford” automašīnā arī šajā gadā.”

Jautāts par iespējamo Bloka atgriešanos WRC, Rašbruks saka: “Mēs pavisam noteikti to izskatām, tomēr vēl jāstrādā pie vairākām lietām, lai to īstenotu. Kens ir pasakains pilots, esmu braucis ar viņu pasažiera lomā un spēju viņam uzticēties, kad viņš sēž pie stūres. Tāpat viņš mums daudz dod ar aktivitāti sociālajos tīklos, un šī sadarbība strādā.”

Bloks jau iepriekš startējis WRC. Viņa plašākā programma bija 2011. gadā, kad amerikānis piedalījās deviņos posmos, divos no kuriem ar “Ford Fiesta RS WRC” automašīnu finišēja pirmajā desmitniekā. Pēc tam viņš vēl aizvadīja atsevišķas sacīkstes, bet kopš 2014. gada pasaules rallija čempionātā nav braucis.

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati


Elfins Evans. Foto: Honza Fronek

Evans: "Ņemot vērā jauno punktu sistēmu, par to nav nekāda atalgojuma"

Pēc aizvadītā Horvātijas WRC rallija Elfins Evans atzina, ka, ņemot vērā jauno punktu sistēmu, viņš, izcīnot otro vietu, ieguva "nulles atalgojumu".
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.