Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Kamaz" komanda slimnīcā apmeklē notriekto līdzjutēju

Juris Grīns
Juris Grīns

"Kamaz" komanda slimnīcā apmeklē notriekto līdzjutēju
"Kamaz" komanda slimnīcā apmeklē savainoto līdzjutēju. Foto: vk.com/rallykm

Pēc tam, kad viena no "Kamaz" ekipāžām Dakaras rallija laikā notrieca kādu skatītāju, bet notikuma vietā neapstājās, komanda cietušo apmeklējusi slimnīcā.

Kā ziņots, piektā posma laikā Andreja Karginova pilotētā ekipāža, kas startē smago mašīnu ieskaitē, tuksnesī uzbrauca virsū vienam no cilvēkiem, kas pagadījās ceļā, taču pēc notikušā neapstājās, lai pārliecinātos par cietušā veselības stāvokli un vajadzības gadījumā sniegu palīdzību. Rezultātā Dakaras rallija rīkotāji diskvalificēja tobrīd trešajā vietā esošo ekipāžu, kā arī sociālajos tīklos tā saņēma pamatīgu kritikas devu.

Kā izrādījās, cietušais ir kāds 60 gadus vecs Dienvidāfrikas Republikas iedzīvotājs Īvenss Dereks Hadsons. Par laimi, šis neīstajā vietā un laikā bijušais skatītājs dzīvībai bīstamas traumas neguva, tomēr lauza kāju un kādu laiku būs spiests pagulēt slimnīcā.

"Ievainotajam vīrietim ir lauzts augšstilbs," teikts Dakaras rallija paziņojumā. "Rallija mediķu personāls nekavējoties parūpējās par viņu un aiztransportēja uz Ilo lidostu, no kurienes viņš tika nogādāts Arekipā. Rallija organizatori un vietējās varasiestādes atgādina, ka sacensību apmeklētājiem ir obligāti jāievēro skatītāju zonu robežas, kas ir drošības spēku un Peru varasiestāžu noteiktas."

Sestdien, kad Dakaras rallijā bija atpūtas diena, "Kamaz Master" komandas vadītājs Vladimirs Čagins, pilots Andrejs Karginovs, kā arī vienības ārste Irina Zeļenkova slimnīcā apmeklēja cietušo.

Izmantotie resursi:
RACER | Racing News
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...