Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Magalešs pēc ''Rally Liepāja'' avārijas: "Nezinu, kas tur notika, taču es pilnībā atveseļošos"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Magalešs pēc ''Rally Liepāja'' avārijas: "Nezinu, kas tur notika, taču es pilnībā atveseļošos"
Sportista auto pēc avārijas
Foto: MVFoto

Lai arī portugāļu braucējs Bruno Magalešs uz ''Rally Liepāja'' bija devies, lai cīnītos par Eiropas rallija čempionāta (ERČ) titulu, cīņa par šo trofeju viņam beidzās pirmajā dienā, kad sportists piedzīvoja avāriju.

Pirms pilsētas posma Magalešs kopvērtējumā bija astotajā vietā, taču nedaudz vēlāk viņš pilsētas posmā, ieskrienot kokā, piedzīvoja smagu avāriju. Posms tika atcelts un Magalešs pēc negadījuma tika nogādāts slimnīcā, kur viņš pavadīja visu nakti.

''Šobrīd jūtos labi, lai arī mans ķermenis sāp. Bet tas ir normāli pēc šādām avārijām. Taču es pilnībā atveseļošos,'' fiaerc.com mājas lapā saka Bruno Magalešs.

''Uz ''Rally Liepāja'' devos ar domu izcīnīt uzvaru, taču diemžēl tas neizdevās. Ja runājam par avāriju, tad nezinu, kas tur notika. Taču tas, ko mēs paveicām šogad ERČ, finišējot otrajā vietā, ir kaut kas fantastisks. Šis bija specifisks rallijs, tāpēc jau pirms rallija zināju, ka būs grūti uzvarēt un izcīnīt šeit titulu. Bet mēs mēģinājām. Tagad koncentrējos jaunam projektam uz nākamo gadu, jo man patīk šis čempionāts un es gribu atgriezties.''

ERČ sezonas kopvērtējumā pieredzējušais portugālis finišēja otrajā vietā, kamēr par čempionu tika kronēts polis Kajetans Kajetanovičs.

Izmantotie resursi:
fiaerc.com