Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Jelgavas "Rullītī" pēc 20 gadu pārtraukuma atgriežas rallijkross

Juris Grīns
Juris Grīns

20. augustā pēc 20 gadu pauzes Jelgavas trasē "Rullītis" atgriežas Latvijas rallijkrosa sacensības, un tiks aizvadīts Latvijas kausa ceturtais posms.

Līdz šim LADA RX klasē katrā no trim posmiem ir uzvarējis cits sportists, tāpat paredzamas interesantas cīņas arī Super1600 klasē, kur otrās un trešās pozīcijas īpašniekiem ir vienāds punktu skaits, bet līderim vien par diviem punktiem vairāk.

Dalībniekiem jau ir iespēja reģistrēties Latvijas Rallijkrosa kausa ceturtajam posmam portālā "www.rallycross.lv".

Tāpat Jelgavas "Rullītis" 15. augustā no plkst 16:00 līdz 22:00 plānoti treniņi. Dalības maksa 40 EUR no braucēja.
Treniņos drīkst piedalīties sporta automašīnas, kas aprīkotas ar drošības karkasu un ar ielas vai slick tipa riepām. Dalībnieku reģistrācija notiek turpat "www.rallycross.lv".

Skatītāji aicināti izmantot iespēju un uz Latvijas Rallijkrosa kausa ceturto posmu ieejas biļetes izdevīgāk iepriekšpārdošanā iegādāties visās Biļešu Serviss kasēs vai "www.bilesuserviss.lv".

Izmantotie resursi:
Rallijkross, autokross, vaztuss - RallyCross.lv