Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

SRT komandas pilots Grjazins Francijas rallijā izcīna septīto vietu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

SRT komandas pilots Grjazins Francijas rallijā izcīna septīto vietu
Nikolajs Grjazins
Foto: Josef Petru

SRT komandas pilots Nikolajs Grjazins izcīnījis septīto vietu Francijas ''Rallye Aveyron Rouergue – Occitanie'' rallijā, kurā uz starta izgāja arī WRC pilots Heidons Padons (''Hyundai i20 R5'').

Lai labāk sagatavotos Polijas ERC asfalta rallijam ''Rally Rzszow'', kas notiks augusta sākumā, SRT komandas pilots Nikolajs Grjazins nolēma startēt divos citos asfalta rallijos. Pirmais no tiem bija ''Rallye Aveyron Rouergue – Occitanie'' rallijs, kur uz starta stājās vairāk nekā 100 ekipāžas.

Pēc trīs posmiem Grjazins bija piektajā vietā, taču 4.posmā Grjazins pārsita savas ''Škoda Fabia R5'' mašīnas riteni un kopvērtējumā atkrita uz 23.vietu.

Otrajā dienā Grjazins bija starp ātrākajiem braucējiem, kur beigās krievu braucējs aizcīnījās līdz septītajai vietai. Uzvaru svinēja vietējais braucējs Joans Bonato (''Citroën DS3 R5''), kuram minūti zaudēja Polijas WRC rallija otrais ātrākais pilots Heidons Padons (''Hyundai i20 R5'').

Jāpiebilst, ka tikai otrajā dienā ātrākais bija Padons, kuram 2,2 sekundes zaudēja Bonato, bet 51 sekundi atpalika Grjazins.

Izmantotie resursi:
ewrc-results.com