Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Mīke saglabā vadību Meksikas WRC rallijā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Mīke saglabā vadību Meksikas WRC rallijā
Kriss Mīke
Foto: Citroen Racing

Pēc Meksikas WRC rallija divām dienām joprojām vadībā atrodas ''Citroen'' komandas pilots Kriss Mīke, kuraš par pusminūti apsteidz ''M-Sport'' pilotu un pasaules čempionu Sebastjanu Ožjē. Tikmēr trešajā vietā atrodas ''Hyundai'' braucējs Tjerī Noivils.

Atgādināsim, ka pēc rallija pirmās dienas līderis bija Mīke, kuram 20,9 sekundes zaudēja Ožjē, bet trešais, zaudējot gandrīz minūti, bija Noivils.

Meksikas WRC rallija otrajā dienā sportistiem bija jāveic deviņi ātrumposmi, no kuriem atkal pēdējie trīs bija Superspeciālie posmi pilsētas ielās.

Otrās dienas pirmajos trijos posmos divas reizes ātrākais bija Dani Sordo, bet vienu reizi nepārspēts palika Tjerī Noivils. Kopvērtējumā joprojām vadībā atradās Mīke, kuram sekoja Ožjē (+23,5) un Noivils (+1:07,1). Tikmēr ceturtajā vietā turējās Ots Tanaks.

12.posmā ātrāko laiku uzrādīja Ožjē, bet 13.posmā ļoti ātrs bija Mīke, kurš par 5,7 sekundēm apsteidza Noivilu. Ožjē šajā posmā sagriezās un beigās Mīkem zaudēja 18,2 sekundes. Dienas pēdējā grants posmā ātrākais bija igaunis Ots Tanaks.

Pilsētas posmos ātrs bija Elfins Evans, taču kopvērtējumā pēc divām dienām līderis ir Mīke, kuram 31 sekundi zaudē Ožjē, bet Noivils atpaliek minūti un desmit sekundes.

Jāatzīmē, ka otrajā dienā vienā no ātrumposmiem no ceļa noskrēja ''Citroen'' pilots Stefans Lefebrs, kurš uzsēdās uz vaļņa un nespēja turpināt ralliju.

WRC2 klasē otrajā dienā visu laiku sīva cīņa izvērtās starp diviem braucējiem, kuri apmainījās ar ātrākajiem laikiem. Līderis pēc otrās dienas ir zviedrs Pontus Tīdemans (''Škoda Motorsport''), bet tikai divas sekundes viņam zaudē Eriks Kamillī (''M-Sport'').

Rallija noslēdzošajā dienā sportistiem būs jāveic divi ātrumposmi (54,90 km).

Rallija rezultāti pēc otrās dienas:

V.PilotsMašīnaLaiks
1.Meeke KrisCitroën C3 WRC2:47:33.3
2.Ogier SébastienFord Fiesta WRC '17+30.9
3.Neuville ThierryHyundai i20 Coupe WRC+1:10.5
4.Tänak OttFord Fiesta WRC '17+2:12.6
5.Paddon HaydenHyundai i20 Coupe WRC+3:25.5
6.Latvala Jari-MattiToyota Yaris WRC+4:32.6
7.Hänninen JuhoToyota Yaris WRC+4:32.9
8.Sordo DaniHyundai i20 Coupe WRC+5:16.1
9.Evans ElfynFord Fiesta WRC '17+8:41.9
10.Tidemand PontusŠkoda Fabia R5+9:26.4

Izmantotie resursi:
WRC.com® |Official Website FIA World Rally...