Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Baumani ielozē vienā grupā ar jauno lietuviešu komandas pilotu Divālu

Juris Grīns
Juris Grīns

Baumani ielozē vienā grupā ar jauno lietuviešu komandas pilotu Divālu
Jānis Baumanis. Foto: Facebook.com/janisbaumanisrx

Pasaules rallijkrosa čempionāta trešā posma Beļģijā, Spā trasē latviešu autosportists pirmajā braucienā startēs pirmajā grupā, vēsta piektdienas izlozes rezultāti.

Jāņa pretinieki ir gluži vai īpatnēji saistīti ar latvieti: viņš startēs vienā grupā ar komandas biedru Polu Triju, Kristianu Žabo, kuram Baumanis iepriekšējā posma pusfinālā "nozaga" finālu, Fransuā Divālu, kurš nomainīja otru baltieti Roku Baciušku lietuviešu "ESmotorsport" komandā… Gan jau arī par Žirlēnu Šišerī varētu piemeklēt faktu, kas tieši saistīts ar latviešu pilotu.

Tā kā cīņai pieteikušies 20 dalībnieki, četras kvalifikācijas grupas ir pilnas – visās pa pieciem braucējiem. Grupas spēku samēru ziņā šķiet līdzīgas, vienīgi ceturtā grupa fināla cienīga, jo tajā sapulcējušies abi spēcīgie brāļi Timijs un Kevins Hanseni, allaž atraktīvais Liems Dorans, uz brīdi čempionātā ieradušais bijušais pasaules čempions Matiass Ekstroms, kā arī Sirils Reimons.

Starta izkārtojums Supercar klasē: https://www.autocross.lv/wp-content...

Super 1600 klasē piecas grupas, un arī visas pilnas. Vienīgie baltieši – igauņi Janno Ligurs un Sīms Saluri – trāpījuši vienā grupā, kopā ar diviem krieviem Arturu Jegorovu un Jegoru Saņinu, kā arī pieredzējušo čehu Pavelu Vimmeru.

Starta izkārtojums Super 1600 klasē: https://www.autocross.lv/wp-content...

Izmantotie resursi:
Autocross.lv