Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Nitišs: "Nedēļas nogalē jāparāda maksimālais rezultāts"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Nitišs: "Nedēļas nogalē jāparāda maksimālais rezultāts"
Reinis Nitišs testos
Foto: Pics-Motorsport.com

Šajā nedēļas nogalē Spānijā, Barselonas Formula 1 mājvietā izveidotajā trasē, sāksies piecus posmu garā FIA Eiropas rallijkrosa čempionāta 2018. gada sezona. Jēkabpilietim Reinim Nitišam šī būs atgriešanas Eiropas čempionātā – iepretim 2013. gadam, kad Nitišs sacentās ar priekšpiedziņas auto, šogad autosportists 26 dalībnieku konkurencē startēs ar SET Promotion komandas apkalpotu pilnpiedziņas M-Sport Ford Fiesta Supercar.

''Burtiski nupat piedalījāmies divu dienu testos – pirmajā dienā vairāk strādājām ar braukšanu – gan automašīnas tehniskajiem regulējumiem, gan braukšanas prasmju izkopšanu. Savukārt otrajā dienā uzmanību koncentrējām starta sistēmas pilnveidošanai. Arī šogad testi mums ir ierobežotā daudzumā, tāpēc ar pielāgošanos automašīnai īsti nebija laika aizrauties – kā iekāpu auto, tā jau ar pirmo startu trasē braucu ar 100% atdevi – nebaidoties kļūdīties, par vēlu sabremzēties un izslīdēt no trases. Testu dienu izskaņā tas deva papildu vērtību – gan braukšanas sajūtās, gan arī ar inženieriem apspriežot izdarīto, jo trasē pavadīto laiku bija izdevies pārvērst vērtīgā informācijā.''

''Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, man šogad ir salīdzinoši lielāka teikšana pār auto regulējumiem. SET Promotion ir mazs, bet saliedēts kolektīvs, un tas lēmumu pieņemšanu par auto regulējumiem padara par vienkāršāku un ātrāku procesu. Kopīgi apspriežam visas iespējas, izvērtējot ieguvumus un potenciālos riskus – un pēc tam katrs varam turpināt pildīt savus pienākumus, manā gadījumā, visas domas un enerģiju jau novirzīt nākamajam braucienam.''

''Lai gan testi tiešām nebija gari, esmu apmierināts ar tajos paveikto – šobrīd atrodamies labā starta pozīcijā, kurā mums ir risinājumi gan sausam, gan slapjam laikam. Arī starta sistēmai izstrādājām vairākas programmas, lai varētu ātri reaģēt un pielāgoties situācijai Barselonā. Protams, testi ir testi, un kā reiz teica Sebastjēns Lēbs “Braucot pa trasi vienatnē, Tu vienmēr esi ātrākais!”, tāpēc visu “pa plauktiņiem” saliks vien braucieni Barselonā.
Uz sacensībām dodamies labā sportiskā formā un, bez ierunām, nedēļas nogalē jāparāda maksimālais rezultāts! Mums šogad ir tikai pieci posmi. Te nav Formula 1, kur ir 21 sacensība un sezonas laikā var atgūt iekavēto – mums jābrauc ar pilnu jaudu jau no pirmā starta!” pirms sacensībās Spānijā atklāj Reinis Nitišs.

EURO RX OF BARCELONA NORISES GRAFIKS
SESTDIENA, 14. APRĪLIS
10:00 Treniņbraucieni
13:00 Euro RX Supercar 1. kvalifikācija
15:30 Euro RX Supercar 2. kvalifikācija
SVĒTDIENA, 15. APRĪLIS
09:30 Treniņbraucieni
11:00 Euro RX Supercar 3. kvalifikācija
12:00 Euro RX Supercar 4. kvalifikācija
14:45 Euro RX Supercar Pusfināli
15:00 Tiešraides translācija kanālā LTV7 un LMT Straume
16:00 Euro RX Supercar Fināls

(*)pēc Latvijas laika; norādītie laiki ir provizoriski un var mainīties.

2018. gada FIA Eiropas rallijkrosa čempionāta kalendārs, Supercar klase:
1. SPĀNIJA – BARSELONA – 14./15. APRĪLIS
2. BEĻĢIJA – METĒ – 12./13. MAIJS
3. ZVIEDRIJA – HOLJESA – 30. JŪNIJS/ 1. JŪLIJS
4. FRANCIJA – LOJAKA – 1./2. SEPTEMBRIS
5. LATVIJA – RĪGA – 15./16. SEPTEMBRIS

Informāciju sagatavoja:
Jānis Unbedahts

     [+] [-]

, 2018-04-11 18:45, pirms 6 gadiem
šitais riktīgi ieper! džeks brauks eiropā un raksts ir. baumanis pasaulē un raksta nav.. labi nostādīta komunikācijas komanda Nitišam

  +2 [+] [-]

, 2018-04-11 19:16, pirms 6 gadiem
cik saproru tad nitìš degradējas.ja pameta ralij krosu.baumanis pierādīs ka ir spējīgāks uz kautko.pastāstiet kāds, kapēc nitiš nebrauc tàjā klasē?

  -1 [+] [-]

, 2018-04-11 19:30, pirms 6 gadiem
Nauri ļoti elementāri. Viņš pasaulē nevienam nav vajadzīgs, viņam nav ne talamta, ne meistarības plus šausmīgs raksturs. Ir daudz citi,kuriem labāk darbu piedāvā komandas. Nitišs šajā apritē vispār turās pateicoties tētukam kurš maksā, un kuram labi čomi žurnālistikā, un uzņēmumos kuri viņu atbalsta. Tīri no talamta viedokļa Nitišu pat par velti nevajag.
Visur kur bijis sezonā tik auto sabojā ka uz roku pirkstiem nepietiek, bet rezultāta nav, vēlāk presē noliek komandas par to līmeni...tad cenšās ar naudu ielīst atpakaļ. Visur kur bijis ir izgāzies. Skati pagājušo gadu kir viņš un kur ar tādu pašu auto komandasbiedrs. Pēc pirmavotiem no komandas viņu izmeta kā runci no pienotavas,kurš nav spējīgs peli noķert.

     [+] [-]

, 2018-04-11 22:30, pirms 6 gadiem
fire rakstīja: Nauri ļoti elementāri. Viņš pasaulē nevienam nav vajadzīgs, viņam nav ne talamta, ne meistarības plus šausmīgs raksturs. Ir daudz citi,kuriem labāk darbu piedāvā komandas. Nitišs šajā apritē vispār turās pateicoties tētukam kurš maksā, un kuram labi čomi žurnālistikā, un uzņēmumos kuri viņu atbalsta. Tīri no talamta viedokļa Nitišu pat par velti nevajag.
Visur kur bijis sezonā tik auto sabojā ka uz roku pirkstiem nepietiek, bet rezultāta nav, vēlāk presē noliek komandas par to līmeni...tad cenšās ar naudu ielīst atpakaļ. Visur kur bijis ir izgāzies. Skati pagājušo gadu kir viņš un kur ar tādu pašu auto komandasbiedrs. Pēc pirmavotiem no komandas viņu izmeta kā runci no pienotavas,kurš nav spējīgs peli noķert.
un it kā Baumanis neturās tur pateicoties tētuka naudai ?
Tu personīgi pazīsti Nitišu, ka vari apgalvot par viņa raksturu?
Vnk pretīga nolenošana par ko var noraut arī iesniegumu policijā.

Priekš īpašiem apdāvinātiem cilvēkiem varētu ieteikt iegooglēt ar kādām auto brauca pagājušā sezonā visa Nitiša komanda, Nitišam visvecākā mašīna bija no visiem, tas, ka Tu saki, ka visiem vienādas auto bija vien norāda kāds diletants Tu esi šajā visā
Reinim 2014. gadā kopvērtējumā ir 3. vieta, ko Baumanis var tikai sapņos redzēt. Kā arī Reinim vairāk sportisko sasniegumu dzīvē

     [+] [-]

, 2018-04-12 01:10, pirms 6 gadiem
motrsportos bez naudas izsitas ļoti reti. tētis, onkulis vai dulls kaimiņš, kurš gatavs tērēt savu laiku un naudu. un pastieties, kam traubergi ķīlē autiņus, dambis savulaik.
arī labam cilvēkam nav jābūt, domāju, ka tas pat traucē.. ielikt sānā kādam.
es vairāk cepos, ka komandu PR tekstus zem žurnālistikas stūķē.

     [+] [-]

, 2018-04-12 17:33, pirms 6 gadiem
Snakez, Nitišs bija "gandrīz karalis" lielajā rallijkrosā tosezon, kad visiem braucējiem bija puslīdz tehniski līdzīgas mašīnas. Tad nu augstāk tika nevis meistarīgākais, bet gan tas, kura "dzelzis" vienkārši izturēja līdz galam. Reinis vienkārši mina pedāli grīdā, mašīna izturēja, un tur tad nu arī tā "brīnumbērna" 3. vieta sanāca.
Neteikšu, kurš man par to dzelžu niansi teica, taču tas bija cilvēks, kurš ir tajā katlā iekšā... Šobrīd kopā tiek likta gan meistarība, gan izcils tehniskais izpildījums, kas vismaz pērn bija krietni augstāks rūpnīcu komandām, piemēram, Volkswagen tur bija priekšā visiem ar baigo atrāvienu.