Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

SRT komanda dodas uz testiem un gatavojas sezonas pirmajam ERČ posmam

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

SRT komanda dodas uz testiem un gatavojas sezonas pirmajam ERČ posmam
Sirmača auto dodas ceļā uz Itāliju
Foto: SRT

Latviešu SRT rallija komanda jaunnedēļ Itālijā piedalīsies grants testos, tādējādi uzsākot gatavošanos sezonas pirmajam Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posmam.

Sezonas pirmais ERČ posms šī mēneša beigās notiks Azoru salās (Portugālē). Lai labāk sagatavotos šim rallijam, SRT komanda devusies uz Itāliju, lai aizvadītu testus.

''Divas mūsu smagās automašīnas ar trim ''Škoda Fabia R5'' ir devušās uz Itāliju (Toskānas reģionu), kur mēs plānojam aizvadīt testus. Esam pamatīgi nodrošinājušies ar daudz un dažādām rezerves lietām, jo šīs mašīnas atpakaļ neredzēsim gandrīz līdz Jāņiem. Viena gan laikam nāks atpakaļ uz Talsu ralliju,'' portālam Go4speed saka SRT komandas menedžeris Džo Labuckas.

''Testi mums plānojas 13.-14.martā Toskānas apkaimē, kur piedalīsies Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins un Nikolajs Grjazins/Jaroslavs Fjodorovs. Esam piemeklējuši tādus ceļus, kas ir līdzīgi Azoru salas rallijam. Strādāsim, lai atrastu pareizos regulējumus. Pēc tam mēs 27.martā aizvadīsim oficiālos testus Azoru salā. Tur jau tikai noslīpēsim regulējumus un dosimies cīņā. Noskaņojums labs, un esam gatavi jaunajai ERČ sezonai.''

Pēc Azoru salu grants rallija sekos Kanāriju salu asfalta rallijs. Kā atzina Labuckas, tad SRT komandas pilots Grjazins plāno aizvadīt arī asfalta testus, kā arī piedalīties Itālijas asfalta rallijā. Tikmēr par Sirmača turpmākajiem plāniem skaidrības vēl nav.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed