Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Leščs: ''Ietriecāmies kokā, kas sabojāja mašīnas radiatoru un lika mums izstāties''

Leščs: ''Ietriecāmies kokā, kas sabojāja mašīnas radiatoru un lika mums izstāties''
Dans Leščs/Raitis Ripelis
Foto: Laurikas Lauri

Neveiksmīgi Sāremā rallijs aizvadītajās brīvdienās beidzās Danam Leščam/Raitim Ripelim, kuri pēc sadursmes ar koku bija spiesti izstāties tehnisku iemeslu dēļ.

Pēc rallija pirmās dienas Leščs, kurš uz starta izgāja ar ''BMW 325'' automašīnu, EMV6 klasē ieņēma 11.vietu, klases līderim zaudējot vienu minūti. Diemžēl otrās dienas otrajā posmā pēc nelielas avārijas nācās izstāties tehnisku iemeslu dēļ.

''Rallija otrā diena iesākās daudzsološi. Ceturtajā posmā finišējām piektajā pozīcijā, tomēr piektajā posmā ietriecāmies kokā. Koks bija maziņš - ap 10 cm, taču tas sabojāja mašīnas radiatoru un eļļas caurulīti. Pašiem viss kārtībā," tā atzina Dans Leščs.

"Piekto posmu braucām jau taupoties, bet finišu sasniedzām. Gribējām tikt līdz servisa zonai, bet diemžēl izbeidzās motors," tā Leščs, kurš paziņoja, ka šosezon tas bija viņa pēdējais rallijs.

“Par nākamo sezonu plašāka informācija, protams, sekos. Paldies visiem līdzjutējiem un komandai,” nobeidz liepājnieks.

Izmantotie resursi:
facebook.com


Tjerī Noivils. Foto: wrc.com

Noivils un Evanss dalītā līderpozīcijā pēc Horvātijas rallija pirmās dienas

Pēc aizvadītas pirmās sacensību dienas pasaules rallija čempionāta ceturtajā posmā Horvātijā līderpozīciju ar vienādu rezultātu dala Tjerī Noivils un Elfins Evanss, bet Sebastjēns Ožjē no viņiem atpaliek tikai sešas sekundes.
Foto: wrc.com
4

WRC leģenda Sainss iesaka veidu, kā atgriezt čempionātam agrāko popularitāti

Divkārtējais pasaules rallija čempions Karloss Sainss uzskata, ka labākais laiks čempionāta vēsturē bija A grupas ēra. Šobrīd, kad WRC piedzīvo ne to vieglāko periodu un tiek plānotas lielas izmaiņas tehniskajos noteikumos, aizvien nav skaidrs, kāda būs nākotne.
Inguna Grišāne. Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Inguna Grišāne: "Nākamais solis ir minirallijs"

Par spīti stereotipam, ka autosports  - tā ir vīriešu pasaule, ir sievietes, kas pierāda pilnīgi pretējo, sacensību trasē jūtas kā zivs ūdenī un nereti izrādās ātrākas arī par stiprā dzimuma pārstāvjiem. Tāda ir arī Inguna Grišāne, šī gada pirmās vietas ieguvēja Dāmu klasē gan Rīgas Ziemas kausā, gan Kurzemes Ziemas kausa izcīņā.