Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Rallijsprintā 'Alūksne 2015' debiju ar pilnpiedziņu piedzīvos Sirmacis, startēs arī Jānis Naglis

Rallijsprintā 'Alūksne 2015' debiju ar pilnpiedziņu piedzīvos Sirmacis, startēs arī Jānis Naglis
Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins testos ar jauno mašīnu
Foto: Jānis Rags

Lai gan Rīgā laika apstākļi šobrīd liek ielās doties gandrīz vai gumijas zābakos, Latvijas ziemeļu pusē viss ir tieši tā, kā jābūt kārtīgā ziemā un rallijsprinta „Alūksne 2015” rīkotāji ir aizņemti, veidojot sacensību pirmo ātrumposmu, kas norisināsies uz Alūksnes ezera.

Patlaban „Rally Alūksne 2015”dalībnieku saraksts ir papildinājies ar vairākiem interesantiem pieteikumiem, tostarp arī no “Sports Racing Technologies” (SRT) komandas ekipāžām.

Brāļi Vasilijs un Nikolajs Grjazini ir nolēmuši uzsākt savu Baltijas ralliju sezonu tieši ar Alūksnes sacensību ātrumposmiem un trasē dosies ar diviem līdzīgiem Peugeot 208 R2. Nav šaubu, ka šie sportisti nodrošinās pamatīgu konkurenci 2WD Open klasē.

Trīskārtējais Latvijas rallija čempions Ralfs Sirmacis, kurš 2015.gada sezonā ir pievienojies SRT komandai, Alūksnē startēs ar Mitsubishi EVO IX un savu jauno stūrmani Artūru Šiminu.

Savukārt ASRT komandas krāsās „Alūksnē” ar Mitsubishi EVO X startēs ekipāža, kas šādā sastāvā rallijā piedalīsies pirmo reizi. Pilots Elmārs Brunovskis savulaik, braucot ar „žiguli”, ir bijis PSRS junioru čempions un PSRS Sporta meistara kandidāts, bet stūrmaņa pienākumus viņam pildīs Latvijas Automobiļu federācijas prezidents Jānis Naglis.

Pieteikumu pieņemšana rallijsprintam „Alūksne 2015” turpināsies līdz pat pirmdienai, 12.janvārim.

Rallijsprinta ceremoniālā atklāšana un pirmais ātrumposms ir paredzēti piektdienas, 16.janvāra vakarā, un otrā sacensību diena 17.janvārī turpināsies ar vēl septiņiem ātrumposmiem Alūksnes novada ceļos.

Visa informācija par rallijsprintu „Alūksne”, kā arī dalībnieku reģistrācija un pieteikumu saraksts atrodama 4rati « 4rati

Informāciju sagatavoja:
Dace Janova


Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Pēc mēneša tiks rīkota minirallija diena

Jau pēc mēneša, 18. maijā Ulbrokā un Ropažos tiks rīkota minirallija diena.
Sebastjēns Ožjē. Foto: wrc.com

Ožjē ātrākais Horvātijas rallija shakedown ātrumposmā

Atgriežoties pasaules rallija čempionātā pēc divu posmu izlaišanas, ātrāko rezultātu Horvātijas posma shakedown sesijā uzrādīja "Toyota" komandas pilots Sebastjēns Ožjē.
Foto: Tukuma Novada Pašvaldība

Tukuma novadā paredzēts "Tet Rally Latvia" īsākais un garākais ātrumposms

Šodien Tukuma novada pašvaldības Konferenču zālē norisinājās FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) posma "Tet Rally Latvia" preses konference, kurā klātesot Tukuma novada domes izpilddirektoram Ivaram Liepiņam un "Tet Rally Latvia" direktoram Raimondam Strokšam, plašākai sabiedrībai tika prezentētas gan Tukumā plānotās rallija aktivitātes, gan Tukuma novadā paredzētie "Tet Rally Latvia" ātrumposmi, kuri savus skatītājus sagaidīs š.g. 19. jūlijā.