Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Brāļi Hanseni izcīna dubultuzvaru Ungārijā

Brāļi Hanseni izcīna dubultuzvaru Ungārijā
Brāļi Hanseni Ungārijas posmā. Foto: TitansRX

Brāļi Timijs un Kevins Hanseni kļuvuši par uzvarētājiem "TitansRX International Europe" rallijkrosa seriāla sacensībās Ungārijā, kur norisinājās šī čempionāta devītais un desmitais posms.

"TitansRX" debijas sezona šobrīd tuvojas finišam, jo atlicis aizvadīt vairs tikai pēdējos divus posmus, kas 19. un 20. oktobrī norisināsies Vācijā, Esteringas trasē, noskaidrojot 2019. gada čempionu. Tikmēr leģendārajā Njiradas trasē pagājušajā nedēļā noslēgušās kārtējās šī seriāla cīņas.

Dodoties uz Ungāriju, Timijs Hansens kopvērtējumā zaudēja kopvērtējuma pirmajās divās pozīcijās esošajiem Kevinam Hansenam un Tomasam Heikinenam, tādēļ Njiradā viņam bija nepieciešami augsti rezultāti, lai saglabātu labas izredzes uz titulu.

Tieši pirms devītā posma fināla kārtīgi nolija, padarot trasi slidenu. T.Hansens noturēja vadību, bet viņam uz pēdām mina vietējais sportists ar sacīkšu vārdu "CsuCsu". Otrajā līkumā tika piedzīvots kontakts un ungārs izstājās ar bojātu piekari, zaudējot izredzes uzvarēt savās mājās. Līdz otrajai vietai finišā aizcīnījās Heikinens, bet K.Hansens, startējis no zemas pozīcijas, tika līdz trešajai vietai.

Desmitā posma finālā K.Hansens startēja no priekšējās rindas un pirmajā līkumā iebrauca kā līderis, saglabājot pirmo pozīciju līdz beigām. Jau tad aiz viņa iekārtojās brālis T.Hansens, trešais tobrīd bija Heikinens, taču viņu apdzina un trešo vietu finišā guva Žeroms Grosē-Žanins.

Šobrīd trīs uzvaras ir K.Hansenam, četras ir T.Hansena kontā, bet trīsreiz šogad uzvarējis Heikinens. Pirms pēdējiem diviem posmiem K.Hansenam ir 223 punkti, kamēr T.Hansens iekrājis 214, par vienu punktu pašlaik pārspējot Heikinenu.

"TitansRX" seriāla kopvērtējums pēc 10. posma

VietaPilotsPunkti
1. Kevins Hansens223
2. Timijs Hansens214
3. Tomass Heikinens213
4. Žeroms Grosē-Žanins123
5. Tamāra Molinaro105
6. "Csucsu"89

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati


, 2019-10-08 16:17, pirms 5 gadiem
Pareizi būtu HEINEKENS 😠
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.