Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Citroen'' rallija komanda centīsies iegūt Ožjē

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Citroen'' rallija komanda centīsies iegūt Ožjē
Īvs Meitons
Foto: @AUTOhebdoSPORT

''Citroen'' rallija komanda paziņojusi, ka tās prioritāte uz nākamo sezonu ir iegūt šī brīža Pasaules rallija čempionāta (WRC) līderi Sebastjanu Ožjē.

Kā ziņo prestižais portāls autosport.com, tad ''Citroen'' paziņojusi, ka darīs visu iespējamo, lai savā īpašumā iegūtu Sebastjanu Ožjē. ''Citroen'' boss Īvs Meitons paziņoja, ka tieši Ožjē iegūšana ir viņu galvenā prioritāte uz nākamo sezonu. ''Mūsu plānos ir iegūt Ožjē. Mēs ejam soli pa solim, bet pagaidām ir grūti pateikt, kāda būs viņa gala atbilde. Protams, mēs neesam vienīgie, kuri grib iegūt viņu,'' saka ''Citroen'' boss Īvs Meitons.

Meitons atzīst, ka šobrīd grūti teikt, cik tuvu vai tālu ir viņi, lai iegūtu Ožjē. ''Būtu patīkami, ja viņš atgrieztos ''Citroen'' vienībā. Mūsu prioritāte ir iegūt ātrāko braucēju. Ņemot vērā, ka viņš ir francūzis, bet mēs esam franču komanda, tas būtu kā ķirsītis uz kūkas,'' nobeidz Meitons.

Arī Ožjē atzinis, ka līdz šī mēneša beigām viņš grib sakārtot jautājumus par savu nākotni, jo pagājušajā gadā sportists ilgi nezināja savus plānus. Tāpat franču braucējs izteicies, ka, ja gadījumā viņa pašreizējā M-Sport vienība panāks vienošanos ar ''Ford'' rūpnīcu, viņš pieļauj iespēju palikt angļu vienībā arī turpmāk, taču bez ''Ford'' atbalsta Ožjē, visticamāk, izvēlēsies citu komandu, kur turpināt savu WRC karjeru.

Atgādināsim, ka nesen Andreas Mikkelsens, kurš bija ''Citroen'' komandas redzeslokā uz 2018.gada sezonu, pievienojās ''Hyundai'' komandai.

Izmantotie resursi:
WRC.com® |Official Website FIA World Rally...