Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Paziņojums par ''Rolanda Jaunzema lietas'' izskatīšanas gaitu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Paziņojums par ''Rolanda Jaunzema lietas'' izskatīšanas gaitu
Foto: Mārtiņš Vanags

7. marta LAF Rallija komisijas ārkārtas sēdē tika izskatīts ziņojums ''par nepatiesas informācijas izplatīšanu'', kas plašākai sabiedrībai zināms kā “Rolanda Jaunzema lieta”.

Pretēji publiski izskanējušajam viedoklim, LAF Rallija komisijā tika izskatīti pārkāpumi, kas saistīti ar Rolanda Jaunzema un viņa pārstāvju veiktajām darbībām laika posmā no š.g. 23. februāra līdz 7. martam, nevis par sociālajā tīklā Facebook veiktajiem ierakstiem.

LAF Rallija komisijas sēdē tika pieņemts lēmums ieteikt LAF Prezidijam sodīt autosportistu un saskaņā ar LAF darbību reglamentējošiem dokumentiem piemērot soda mēru – diskvalifikāciju uz vienu gadu.

2017.gada 7. martā notikušajā LAF Prezidija sēdē tika nolemts izsludināt pārtraukumu, lai dotu Rolandam Jaunzemam iespēju iepazīties ar lietas materiāliem un iespēju publiski atsaukt visus LAF darbību diskreditējošos nepatiesos paziņojumus. Nākamā LAF Prezidija sēdes turpinājums 2017. gada 21. martā.

Izmantotie resursi:
LATVIJAS AUTOMOBIĻU FEDERĀCIJA

  +1 [+] [-]

, 2017-03-08 20:16, pirms 7 gadiem
Par ko te cepiens?

  +2 [+] [-]

, 2017-03-08 20:46, pirms 7 gadiem
Kas ir plašāka sabiedrība?! Man, piemēram, nav ne jausmas, par ko ir runa.
Autor, tiešām tik grūti bija uzrakstīt papildus teikumu vai divus?

     [+] [-]

, 2017-03-08 21:29, pirms 7 gadiem
Te tāds princeses cepiens vien ir. Jaunzems izdomāja pēc gonkas paburkšķēt - bet ne īstajiem cilvēkiem, negacijas izrādija kā teikt bārā pie alus kausa.. Ja kas neapmierina-sauc uzreiz lietas īstajos vārdos. Šis nu sabēdajies, ka neatbalsta vietējo braucēju intereses utt.. Nu diemžēl mūsu LV bāleliņu līmenis ir minirallija līmenī,( izņemot Sesku ) . Sogad biju uz Sarmu un Alūksni, aizbrauc Kalle, Koļa , Berķis un izrāde beigusies.., vari doties uz nākamo dopu.

     [+] [-]

, 2017-03-09 08:43, pirms 7 gadiem
Diskābeli uz gadu, diezgan skarbi, tā jau dalībnieku no LV pavisam maz...!!