Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Jankovskis

Latvala: "Pateicu sev, ka būšu pirmais vai otrais, nevis sēdēšu mežā"

Latvala: "Pateicu sev, ka būšu pirmais vai otrais, nevis sēdēšu mežā"
Jari Mati Latvala
Foto: AP

"Pateicu sev, ka būšu pirmais vai otrais, un nevis sēdēšu mežā un gaidīšu treileri, kurš savāktu automašīnas vraku,'' tā par šīs dienas ātrumposmiem un izcīnīto otro vietu pēc finiša teica Jari Mati Latvala.

"Šis bija lielisks brauciens un lielisks veids kā pabeigt šo sezonu," saka Sebastiens Lēbs. "Man visu laiku galvā "sēdēja" doma, ka šo ralliju neesmu vēl uzvarējis, tāpēc šis ir perfekts veids kā pabeigt šo gadu. Uzskatu, ka tas ir ļoti labi rallijam kopumā, ka ir šādas cīņas, kāda man šodien bija ar Latvalu. Pēc titula izcīnīšanas pilotu ieskaitē kopā ar savu stūrmani esam priecīgi, ka izdevās palīdzēt izcīnīt ražotāju kausu. Nevar būt labāka balva komandai par šo veiksmīgo sezonu."

"Nevarēju šo pēdējo dopu pabraukt ātrāk," saka Jari Mati Latvala. "Pateicu sev, ka būšu pirmais vai otrais, un nevis sēdēšu mežā un gaidīšu treileri, kurš savāktu automašīnas vraku. Esmu vīlies, taču šis ir mans labākais rezultāts Velsā. No rīta puses man bija dažas riskantas epizodes, un tas man sagādāja bailīgu braukšanu. Tagad jūtos gatavs nākamajai sezonai un cīņai par čempiontitulu."

"Pirms starta mums bija konspekts, kuru mēs pilnībā izpildījām," saka trešās vietas ieguvējs Dani Sordo. "Visu sezonu centāmies darīt visu to labāko – regulāri izcīnīt punktus komandai. Redzēt, ka komanda izcīnījusi ražotāja kausu ir pats labākais apbalvojums visiem tiem darbiniekiem, kuri palīdzēja, lai tas notiktu."

Izmantotie resursi:
crash.net


, 2008-12-07 21:28, pirms 15 gadiem
Spēcīgs Citāts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-07 21:41, pirms 15 gadiem
Sviests, kaut kaads Lavala teica ka buus 1 majs vai 2 trais, un palika 2 baigie citaati!
, 2008-12-07 21:46, pirms 15 gadiem
Domāju, ka tas citāts bija pirms pēdējā dopa, nevis rallija sākumā
, 2008-12-08 10:43, pirms 15 gadiem
Kluba Harley Davidson Baltija Prezidenta intervija. Ekskluzīvs
avtoban.lv: Avtoban - Интервью
Elfins Evans. Foto: Honza Fronek

Evans: "Ņemot vērā jauno punktu sistēmu, par to nav nekāda atalgojuma"

Pēc aizvadītā Horvātijas WRC rallija Elfins Evans atzina, ka, ņemot vērā jauno punktu sistēmu, viņš, izcīnot otro vietu, ieguva "nulles atalgojumu".
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.