Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Peters Solbergs un viņa dēls Olivers gatavojas startēt Velsas WRC posmā

Juris Grīns
Juris Grīns

Peters Solbergs un viņa dēls Olivers gatavojas startēt Velsas WRC posmā
Rallijā pagaidām Olivers Solbergs pārstāv Latvijas karogu
Foto: Top Gear Motorsport

Peters Solbergs pēc nesen aizvadītajiem testiem paudis, ka mērķē atgriezties pasaules rallija čempionātā jau šosezon, kamēr tajā pašā posmā debiju WRC varēti piedzīvot viņa dēls Olivers Solbergs.

Peters nav piedalījies nevienā pilna garuma WRC posmā kopš 2012. gada, lai gan vairākkārt startējis vēsturisko auto ieskaitē, kuras dalībnieki neveic pilnu distanci. Tāpat viņš “pieskata” savu dēlu Oliveru, kurš šobrīd karjeru attīsta Latvijas rallija čempionātā, pārstāvot latviešu komandu “Sports Racing Technologies”.

Solbergs vecākais nesen testēja jauno “Volkswagen Polo GTI R5” sacīkšu auto, atzina to par labu esam un tagad izteicis vēlmi ar to piedalīties pasaules rallija čempionāta posmā. Paredzams, ka atgriešanās varētu notikt šoruden Velsas rallijā, kur debiju pasaules čempionātā plāno aizvadīt Solbergs jaunākais.

Tikmēr 16. un 17. februārī Peters Solbergs kopā ar sievu Pernillu sēdīsies vēsturiskajā “Ford Escort RS1800” mašīnā, lai piedalītos “Rally Sweden Historic”, kas notiks paralēli WRC sezonas otrajam posmam.

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati