Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Rally Alūksne'' ātrākā vientilta ekipāža tiks pie vērtīgas balvas

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Rally Alūksne'' ātrākā vientilta ekipāža tiks pie vērtīgas balvas
Foto: Edgars Leonovs

18.-19.janvārī startēs Latvijas un Igaunijas rallija čempionāta pirmais, apvienotais posms ''Rally Alūksne 2019'', kur pie vērtīgas balvas tiks ātrākā 2WD (vientilta) ekipāža.

Jau ziņojām, ka šobrīd laikapstākļi ziemas rallijam Alūksnes apkārtnē ir ideāli, jo ātrumposmu ceļos apakšā ir ledus, bet virsū ir daudz sniega, kā arī gar malām ir kupenas, kuras sportisti dažreiz izmanto, lai atspiestos.

Šobrīd turpinās pieteikšanās gaidāmajam rallijam, un uz pirmdienas vakaru dalību apstiprinājušas 58 ekipāžas. Kā ziņo ''Rally Alūksne'' organizatori, tad šogad ''Rally Alūksne'' ātrākā 2WD (vientilta) ekipāža tiks pie īpašas specbalvas 1000 eiro apmērā.

Šobrīd 2WD klasē pieteikušās vairāk nekā 20 ekipāžas, starp kurām ir tādi braucēji kā Mārtiņš Sesks (Ford Fiesta R2), Kens Torns (Ford Fiesta R2T), Martinas Samsonas (BMW M3 E36) u.c.

Jāatzīmē, ka 2017.gadā 1000 EUR balvu kā ātrākā 2WD ekipāža rallija noslēdzošajā ātrumposmā saņēma Mārtiņa Seska ekipāža, bet pagājušajā gadā pie 1000 EUR tika Kens Torns, kurš bija ātrākais rallija beidzamajā ātrumposmā.

Jāpiebilst, ka 2018.gadā Mārtiņš Sesks/Renārs Francis ar ''Peugeot 208 R2'' ''Rally Alūksne'' izcīnīja augsto piekto vietu.

Izmantotie resursi:
facebook.com/RallyAluksne/