Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Futbola zvaigzne Levandovskis plāno startēt Dakaras rallijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Futbola zvaigzne Levandovskis plāno startēt Dakaras rallijā
Roberts Levandovskis
Foto: imago/kolbert-press/Scanpix

Futbola kluba Minhenes "Bayern" zvaigzne Roberts Levandovskis pēc karjeras beigšanas iecerējis startēt Dakaras rallijā.

Levandovskis jau sen zināms kā liels motoru sporta līdzjutējs. Šogad viņš klātienē arī apmeklēja "Formula 1" sacīkstes Monako, bet intervijā žurnālam "Playboy" futbolists stāsta, ka arī pats ļoti vēlas sēsties pie stūres sporta automašīnai un doties trasē.

Poļu futbola superzvaigzne atklāj, ka cer startēt Dienvidamerikā notiekošajā Dakaras rallijā un jau apspriedies par to ar savu sievu, taču šādu soli Levandovskis spers tikai tad, ka pilnībā varēs atvēlēt tam laiku, tātad pēc futbolista karjeras beigšanas.

"Braukt ar automašīnu, tas ir veids kā es varu aizbēgt no pasaules," stāsta 29 gadus vecais sportists. "Mani vienmēr ļoti interesējis motoru sports. Problēma ir tā, ka šim sporta veidam nepieciešams nodoties par visiem 100 procentiem, līdz ar to daudz ko nākas upurēt. Redzēsim, kas būs tālāk."

Šobrīd Levandovskis vēl neatklāj, kad varētu iziet uz starta autosacīkstēs, taču sola, ka tas noteikti notiks.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...