Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Turcijas WRC rallijā ekipāžas cīnīsies par luksusa balvu (+video)

Turcijas WRC rallijā ekipāžas cīnīsies par luksusa balvu (+video)
Foto: wrc.com

Nākamajā Pasaules rallija čempionāta (WRC) posmā Turcijā, kas notiks no 13. - 16. septembrim, rallija uzvarētājs savā īpašumā iegūs unikālu balvu.

Kā ziņo Turcijas WRC rallija organizatori, tad rallija uzvarētājs savā īpašumā iegūs unikālu balvu – nedēļu garas brīvdienas uz 47 metru garas Super jahtas ''Bebe'' klāja.

Turcijas Automobiļu sporta federācija ātrākajam pilotam, viņa draugiem un ģimenes locekļiem dos iespēju nedēļu izmantot luksusa jahtu ''Bebe'', lai ar to varētu izpētīt un iepazīt Turcijas Rivjēru. Šī luksusa jahta spēj uzņemt 12 viesus.

''''Bebe'' ir vienreizēja superjahta. Esmu pārliecināts, ka uzvarētājs ar savu ģimeni un draugiem uz šīs jahtas pavadīs neaizmirstamas brīvdienas. Turcijas Rivjēra piedāvā lieliskus dabas skatus, vienreizējas pludmales, līčus un pietauvošanās punktus. Rallija uzvarētājs varēs atpūsties un baudīt reģionu greznā apkārtnē,'' tā Turcijas Automobiļu sporta federācijas prezidents Serkans Jaziki.

Šī Turcijas WRC rallijam būs atgriešanās WRC čempionātā. Pēdējo reizi WRC posms Turcijā notika 2010.gadā, kad toreiz uzvarēja Sebastjans Lēbs.

Šogad Turcijas WRC būs jāveic 17 ātrumposmi ar kopējo garumu 317 km.

Šobrīd WRC čempionāta kopvērtējumā līderis ir Tjerī Noivils (172), kuram seko Sebastjans Ožjē (149) un Ots Tanaks (136).

Izmantotie resursi:
WRC.com® |Official Website FIA World Rally...


Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.