Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Pēc traģiskas avārijas rallija sacensībās bojā iet seši skatītāji

Pēc traģiskas avārijas rallija sacensībās bojā iet seši skatītāji
Foto: www.laopinioncoruna.es

Traģiski sestdien noslēdzās Spānijas rallijs, kur, avarējot sacīkšu automašīnai, bojā gāja seši cilvēki.

Kā ziņo spāņu mediji, tad rallija auto lielā ātrumā izlidoja no trases un ielidoja skatītājos. Negadījuma rezultātā bojā gāja četras sievietes, no kurām divas bija stāvoklī, kā arī viena astoņus gadus jauna meitene. Tāpat dzīvību zaudēja divi vīrieši. Ne pilots, ne stūrmanis šajā avārijā necieta. Kā atzina policija, tad auto minētajā vietā esot braucis par ātru.

''Izsakām līdzjūtību bojāgājušo ģimenes locekļiem un draugiem. Novēlam cietušajiem pēc iespējas ātrāk izveseļoties,'' teikts oficiālajā paziņojumā.

Kā ziņo rallija organizatori, tad slimnīcā nogādāti vēl 16 cilvēki, no kuriem seši atrodas kritiskā stāvoklī. No šiem sešiem vissmagāk cietušajiem trīs esot bērni.

Šobrīd varas iestādes sākušas izmeklēšanu par notikušo. Pēc avārijas rallijs tika apturēts.

Jāatzīmē, ka pirms nedēļas citās rallija sacensībās bojā gāja pilots un stūrmanis, bet šajā nedēļas nogalē Francijā dzīvību zaudēja kāds franču rallija braucējs, kamēr viņa sieva smagā stāvoklī tika nogādāta slimnīcā.

Izmantotie resursi:
MARCA - Diario online lķder en información...