Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latvalas menedžeris: ''Tā, kā izdarīja Tanaka komanda, rīkoties nevar - tas netiks aizmirsts''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Latvalas menedžeris: ''Tā, kā izdarīja Tanaka komanda, rīkoties nevar - tas netiks aizmirsts''
Timo Joki. Foto: Jarmo Juuti/Iltalehti/MVphotos

Somu rallija braucēja Jari-Mati Latvalas menedžeris Timo Joki atzinis, ka tas, ko izdarīja Ota Tanaka komanda, tas esot bijis neprofesionāli.

Lai arī daudzi uzskatīja, ka pasaules rallija čempions Ots Tanaks paliks ''Toyota'' komandā, igaunis tomēr nolēma pamest ''Toyota'' un pievienoties ''Hyundai'' komandai. Precīzus iemeslus tam, kāpēc Tanaks izšķīrās par šādu soli, mēs pagaidām nezinām, bet Timo Joki, kurš ir vistuvāk gan sportistiem, gan komandai, somu portālam Ilta-Sanomat atzina, ka Tanaka komanda un Marko Martins ''Toyota'' komandai uz galda esot uzlikuši tādu līgumu, ko ''Toyota'' nespēja pieņemt.

''Tas viss ir aizgājis par tālu. Godīgi sakot, tas bija komiski un ļoti neprofesionāli, ko viņi (Tanaka komanda) izdarīja. Tā nevar rīkoties. Atklāti sakot, šī bija neiedomājam situācija. Savā 35 gadus ilgajā pieredzē neko tādu nebiju piedzīvojis. Es nekad tā nerīkotos. Tādas lietas netiks aizmirstas,'' tā Jari Mati Latvalas menedžeris Timo Joki, kurš bez Latvalas vēl ir arī Tēmu Suninena un Kalles Rovanperas menedžeris.

Tāpat somu medijos izskanēja baumas, ka Martins un Tanaks esot gribējuši “kaut ko nozagt” no ''Toyota Yaris R5'' projekta, ko ''Toyota'' drīzumā plāno būvēt. ''Šis stāsts par R5 projektu var būt viens no iemesliem, kāpēc viss notika tā, kā tas ir noticis, bet tas noteikti nav vienīgais iemesls,” piebilst Joki.

Izmantotie resursi:
https://www.is.fi
sport.delfi.ee

  +1 [+] [-]

, 2019-11-04 15:43, pirms 4 gadiem
Tur vēl nespēj rimties, ka kaut kāds igaunis viņus atstāja ar garu degunu. Šaurā snobu klubiņā igauņi atrāvuši logu vaļā, tāpēc sastāvējusies smaka nāk laukā.

  +4 [+] [-]

, 2019-11-04 16:36, pirms 4 gadiem
Bet godīgi, es arī esmu šokā par Tanaka aiziešanu. Laikam smeļ naudu, kamēr vēl dod. Hyundai ir tādā izmisumā, ka iet uz visu banku. Vēl jānolīgst Ojžē, lai nolasītu visus konkurenrus, jo laikam tikai tā var tikt pie titula. Smiešos, ja nākamgad Ojžē paņems titulu ar Citroën.

  +2 [+] [-]

, 2019-11-04 17:15, pirms 4 gadiem
guntis86 rakstīja: Bet godīgi, es arī esmu šokā par Tanaka aiziešanu. Laikam smeļ naudu, kamēr vēl dod. Hyundai ir tādā izmisumā, ka iet uz visu banku. Vēl jānolīgst Ojžē, lai nolasītu visus konkurenrus, jo laikam tikai tā var tikt pie titula. Smiešos, ja nākamgad Ojžē paņems titulu ar Citroën.
nu a kas tur tāds neiespējams? iepriekšējos 6 gadu Ožjē bijis čempions... šogad nesanāca...

skaidrs, ka igaunis arī grib nodrošināt vecumdienas...
kur nu vēl labāk, ja tas iespējams ar vieu līgumu...

     [+] [-]

, 2019-11-05 13:33, pirms 4 gadiem
guntis86 ... Ogier-am jau tūlīt plānoti testi ar Toyota ... visticamāk arī noslēgs līgumu ar tiem ...