Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

ASRT komanda Liepājas ERČ rallijā startēs ar divām ekipāžām

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

ASRT komanda Liepājas ERČ rallijā startēs ar divām ekipāžām
Foto: www.asrt.eu

Septembra pirmajās dienās Dienvidigaunijā notika “Lõuna-Eesti” rallijs, kas bija piektais Igaunijas un Latvijas rallija čempionāta posms. Uz starta izgāja ap 100 ekipāžām, kuru vidū bija arī divas ASRT ekipāžas – Pjotrs Turkins/Vasīlijs Mirkotans un Dmitrijs Feofanovs/Andrejs Galkēvičs.

Abas ASRT ekipāžas šajā grūtajā un sarežģītajā rallijā spēja sasniegt finišu – 37.vietu absolūti un sesto EMV3 klasē izcīnīja Feofanovs, bet Turkins finišēja 32.vietā absolūti un trešais EMV5 klasē.

"Rallijs bija grūts. Pirmkārt, jau tāpēc, ka man bija jauns stūrmanis. Otrkārt, ceļi nebija viegli. Man līdz šim gandrīz pa šādiem ceļiem nebija sanācis braukt. Diemžēl otrās dienas sākumā mūsu auto bija nelielas tehniskas problēmas. Pēc šīs tehniskās problēmas vairs nebija jēga skriet pēc rezultāta, jo atstarpe bija pārāk liela. Protams, gribējās braukt labāk un ātrāk, taču šoreiz apstākļi bija tādi, kādi tie bija. Kopumā varu teikt, ka ceļi sarežģīti, taču ļoti interesanti. Ja spēsim aprast ar tiem, tad nākotnē braukšana pa šādiem ceļiem dos lielu gandarījumu. Gribētos vairāk pabraukt pa šādiem ceļiem un iemācīties šos posmus veikt ātrāk," tā Dmitrijs Feofanovs, kurš pirms Sāremā rallija Igaunijas rallija čempionātā EMV3 klasē ieņem trešo vietu.

"Kopumā rallijs man patika, it īpaši ceļi, kas bija ļoti interesanti. Iespējams, šie bija paši sarežģītākie ceļi no visiem rallijiem, kur jebkad esam braukuši," tā Pjotrs Turkins.

Priecīgs ar komandas darbu bija ASRT komandas jaunais vadītājs Artūrs Igaveņš. "Esmu ļoti apmierināts ar komandas darbu "Lõuna-Eesti" rallijā. Liels prieks par abām ekipāžām, kuras spēja sasniegt finišu Igaunijas sarežģītajos ceļos. Ticu, ka šāda pieredze viņiem noderēs turpmāk un ļaus viņiem būt vēl ātrākiem nākamajos rallijos. Tagad gatavosimies Liepājas ERČ rallijam, kur plānojam braukt ar divām ekipāžām," tā ASRT komandas vadītājs Artūrs Igaveņš.

Izmantotie resursi:
ASRT.EU