Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vairāk par 100 ekipāžām startēs minirallijā "Cēsis-Priekuļi"

Juris Grīns
Juris Grīns

Vairāk par 100 ekipāžām startēs minirallijā "Cēsis-Priekuļi"
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Jau pēc pāris dienām, 6.jūlijā, Cēsīs norisināsies minirallijs "Cēsis-Priekuļi" un uz starta sacensībās stāsies 106 ekipāžas. Ar pirmo numuru startēs junioru ieskaites dalībnieki no Polijas, aiz viņiem sekos 14 ekipāžas, kuras sacentīsies 1600 klasē.

2000 klasē piedalīsies deviņi dalībnieki, 14 braucēji noskaidros, kurš ir ātrākais 2WD ieskaitē. Viskuplāk pārstāvētā (ar 22 ekipāžam) sacensībās būs 2WD Rookie klase. Deviņi dueti startēs 4WD Rookie ieskaitē, sešas ekipāžas 4WD vērtējumā un 11 mašīnas varēs redzēt uz starta 4WD+ klasē, savukārt 13 braucēji cīnīsies 2WD Open un septiņi - 4WD Open konkurencē.

Pēc administratīvās un tehniskās pārbaudes veikšanas, kā arī iepazīšanās ar sacensību trasi, minirallija pirmā ekipāža plkst. 12:30 startēs no Cēsu vecā tirgus laukuma.

Sacensības tiks atklātas jau plkst. 12:48 ar pirmo/ceturto ātrumposmu "Datamed". Šis ātrumposms kārtīgiem rallija faniem labi zināms kā Jāņmuižas dops ar daudzu līkumu sasaistēm.

Plkst. 13:21 dalībnieki startēs otrajā/piektajā ātrumposmā "Priekuļi", bet plkst. 13:39 sacensības turpināsies ar trešo/sesto dopu "Exol". Abi ātrumposmi atrodas Veselavas un Bērzkroga pusē, un skatītāji noteikti te varēs atrast vismaz vienu ērtu sacensību vērošanas vietu.

Vakars noslēgsies ar septīto - pilsētas ātrumposmu "Cēsis", kas norisināsies pavisam jaunā izpildījumā, iepriekš neredzētā ne Cēsu rallijā, ne Vidzemes kausa ietvaros.

Visbeidzot, minirallija “Cēsis-Priekuļi” ātrāko braucēju sumināšana paredzēta plkst. 20:30 kafejnīcā "Aroma", Lenču ielā 4.

Ātrumposmu kartes un informācija skatītājiem būs pieejama sacensību dienā: fb.com un Minirallijs – 2019. gada Latvijas kausa...

Minirallija "Cēsis-Priekuļi" dalībnieku saraksts, kā arī pārējie sacensību dokumenti atrodami seriāla oficiālajā mājas lapā "www.minirallijs.lv".

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati