Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Rīt Gulbenē startē rallijsprints "Gulbis", uz starta Svilis, Vorobjovs un Neikšāns

Juris Grīns
Juris Grīns

Rīt Gulbenē startē rallijsprints "Gulbis", uz starta Svilis, Vorobjovs un Neikšāns
Foto: Dace Janova (4rati.lv)

Sestdien, 5.jūlijā, Gulbenē startēs pēc kārtas jau četrdesmitais rallijsprints “Gulbis”.

“Gulbim” ir pieteikušās 43 ekipāžas. To starpā gan rallijsprinta čempionāta vadošie braucēji, gan arī Jāņa Vorobjova, Mārtiņa Sviļa, Anda Neikšāna ekipāžas, gan sportisti no Krievijas, Lietuvas un Igaunijas.

2 wd open klasē bez Latvijas pārstāvjiem arī Kalles Rovanperas (Somija) un Džoša Kornvela (Lielbritānija) ekipāžas.

Šoreiz 40 minūtes pirms sporta auto trasē dosies “Retro” klase - ekipāžas ar vēsturiskajiem Saab, Audi un VAZ, kas sacentīsies regularitātes braucienos. Ar pirmo numuru startējošie Jānis Cielēns/Salvis Rambols (viņi arī kopvērtējuma līderi 1600 klasē) rallijsprintu uzsāks plkst. 14:00.

Rallijsprinta “Gulbis” dalībniekiem būs jāsacenšas septiņos ātrumposmos, no kuriem trīs atkārtosies divreiz, bet pats pirmais norisināsies Gulbenes pilsētas stadionā.

Sacensības noslēgsies ar uzvarētāju apbalvošanu Gulbenes centrālajā skvērā Ābeļu ielā 2. Šeit papildus organizatoru sagādātajiem apbalvojumiem kāda no ātrākajām ekipāžām vienā no rallijsprinta ieskaites klasēm saņems arī pārsteiguma balvu no Mārcienas muižas sadarbībā ar "4rati.lv".

Ātrumposmu kartes skatītājiem, kā arī dalībnieku saraksts starta numuru secībā atrodami "autorally.lv".

Informāciju sagatavoja:
Dace Janova,
rallijsprinta “Gulbis 2014” preses sekretāre