Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Rallija ekipāža piedzīvo šaušalīgu avāriju pie apmēram 185 km/h liela ātruma

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Rallija ekipāža piedzīvo šaušalīgu avāriju pie apmēram 185 km/h liela ātruma
Auto pēc avārijas

Šaušalīgu avāriju Barbadosas rallijā piedzīvojis Jamaikas rallija braucējs Džefrijs Pantons ar stūrmani Maiku Fenelu junioru, kuri šajā rallijā startēja ar ''Ford Focus RS WRC '06''.

Tiek ziņots, ka Jamaikas rallija čempions Pantons, kura rīcībā bija ''Ford Focus RS WRC '06'' automašīna (ar šo auto savulaik Īrijas Galway rallijā uzvarēja Markuss Gronholms), jau pirmajā ātrumposmā pie apmēram 185 km/h liela ātruma noskrēja no ceļa un ielidoja kokā.

Pēc negadījuma stūrmanis pats saviem spēkiem spēja pamest sadragāto automašīnu, kamēr pilotam vajadzēja gaidīt glābējus, kuri palīdzēja viņam izkļūt ārā no automašīnas.

Tiek ziņots, ka stūrmanis šajā negadījumā necieta, kamēr pilotam ārsti konstatēja desmit lauztas ribas, lauztu atslēgas kaulu, pleca traumu, mīksto audu bojājumus un grieztu brūci galvā.

Pantona ģimene atklāj, ka pilots atrodas slimnīcā, kur šobrīd viņš atgūstas un mierīgi atpūšas pēc smagās avārijas. Ģimene uzslavēja lielisko neatliekamās palīdzības servisu palīdzības sniegšanā.

Auto pēc avārijas:

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed