Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Olivers Solbergs piedzīvo pamatīgu avāriju Portugāles rallija treniņos

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Olivers Solbergs piedzīvo pamatīgu avāriju Portugāles rallija treniņos
Solberga automašīna

Pamatīgu avāriju piektdienas treniņos Portugāles ERČ rallijā piedzīvojis viens no šī posma galvenajiem favorītiem Olivers Solbergs.

Ar brīvajiem treniņiem piektdienas vakarā startēja Portugāles ERČ rallijs. Šis rallijs solās būt nopietns izaicinājums visiem sportistiem, jo brīvdienās sola lietu. Arī treniņos vietām trasē lija, bet vietām bija sausa trase. Braucēji pirms treniņiem atzina, ka šajā rallijā noteicošā būs pareiza riepu izvēle.

3,3 kilometrus garajā posmā ātrāko laiku uzrādīja Emīls Lindholms (Škoda Fabia Rally2 evo), kurš par 0,2 sekundēm apsteidza komandas biedru Kreigu Brīnu (Hyundai i20 R5). Trešais – Aleksejs Lukjaņuks.

Septīto ātrāko laiku uzrādīja Olivers Solbergs, taču savā otrajā braucienā sportists piedzīvoja savu nopietnāko avāriju līdzšinējā rallija karjerā. Sportists kādā no līkumiem ar mašīnas aizmuguri trāpīja kokā. Šobrīd nav zināms, vai sportists izies uz starta rītdienas sacensībās, jo, pēc fotogrāfijām spriežot, automašīna ir cietuši visai nopietni. Jāpiebilst, ka šis Solbergam ir tikai otrais asfalta rallijs karjerā.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed