Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Neskatoties uz neveiksmi pēdējā ātrumposmā, Vorobjovs kļūst par Lietuvas rallija N4 čempionu

Neskatoties uz neveiksmi pēdējā ātrumposmā, Vorobjovs kļūst par Lietuvas rallija N4 čempionu
Jānis Vorobjovs/Andris Mālnieks
Foto: Vorobjovs Racing

Ar Vaidas Žalas ekipāžu sestdien noslēdzās Lietuvas rallija čempionāts. Neskatoties uz izstāšanos pirmspēdējā ātrumposmā, Vorobjovs/Mālnieks kļuva par Lietuvas čempioniem N4 klasē.

Pēc pirmās "Rally Classic" dienas, kurā bija jāveic pieci ātrumposmi, Vorobjovs/Mālnieks bija trešie, minūti zaudējot Žalas ekipāžai.

Otrajā dienā sportistiem bija jāveic vēl pieci ātrumposmi. Pēc septiņiem ātrumposmiem līderis bija Žala, kuram minūti un deviņas sekundes zaudēja Deividas Jocius un Vitautas Švedas. Turpat blakus bija arī Vorobjova ekipāža, kura sestajā ātrumposmā izbrauca pa pļavu, kas ekipāžai maksāja 13 sekundes.

Pēc astotā posma Vorobjova ekipāža dalīja trešo ceturto vietu ar Jociusu, taču pirmspēdējā ātrumposmā Vorobjova ekipāžai kādā līkumā nolūza detaļa, kuras rezultātā nolūza kreisais priekšējais ritenis, kā rezultātā mūsu ekipāža bija spiesta izstāties.

Rallijs noslēdzās ar Vaidotas Žala pārliecinošu uzvaru. Otrais finišēja Švedas, bet trešais Deivids Jocius.

Šī bija pirmā reize, kad Vorobjovs kļūst par Lietuvas čempionu N4 klasē. Līdz šim Vorobjova kontā bija trīs tituli - trīs Latvijas un viens Igaunijas. Nu Jānim ir arī godam nopelnīts Lietuvas čempiontituls.

Izmantotie resursi:
rally-live.lt