Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Ostbergs pirms debijas ar jauno WRC auto: "Esmu patīkami satraukts"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Ostbergs pirms debijas ar jauno WRC auto: "Esmu patīkami satraukts"
Mads Ostbergs

Norvēģu rallija braucējs Mads Ostbergs, kurš Zviedrijas WRC rallijā debitēs ar jauno ''Ford Fiesta WRC'', atzinis, ka plāns šajā rallijā ir cīnīties par goda pjedestālu.

Pagājušās sezonas M-Sport komandas pilots Mads Ostbergs izlaida sezonas pirmo pasaules rallija čempionāta (WRC) Montekarlo posmu, jo sportists tobrīd vēl nebija saņēmis jaunās paaudzes ''Ford Fiesta WRC'' auto.

Zviedrijas WRC rallijā, kas startēs no 9.-12.februārim, Ostbergs startēs ar jauno ''Ford Fiesta WRC''. Zināms, ka šogad Ostbergs WRC čempionātā brauks vienā komandā ar čehu sportistu Martinu Prokopu. Kā nesen ziņoja ārvalstu mediji, tad Ostbergam jaunais WRC auto bija jāsaņem trešdien.

''Šis man un manai komandai būs liels izaicinājums,'' saka Mads Ostbergs. ''Kamēr visas lietas atrisināsies, tikmēr visi ir satraukti. Ja viss būs kārtībā, ļoti ceram, ka ar jauno auto šajās brīvdienās izdosies aizvadīt testus.''

Ostbergs pēc ilgāka laika WRC startēs ar savu komandu, par ko viņam ir liels prieks. ''Esmu patīkami satraukts atkal strādāt kopā ar saviem puišiem. Tas ir tas, ko mēs gribējām. Šis būs aizraujošs gads,'' turpina Ostbergs, kura mehāniķi visu šo laiku kopā ar M-Sport mehāniķiem gatavoja jauno auto, kā arī smēlās zināšanas par šo auto.

Ostbergs, kurš no pēdējiem sešiem Zviedrijas WRC rallijiem piecos kāpis uz goda pjedestāla, atzinis, ka plāns Zviedrijā ir cīnīties par pjedestālu.

Izmantotie resursi:
Autosport