Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Līderis Roberts Vītols dodas uz Lielbritānijas RX čempionāta noslēdzošajiem posmiem

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Līderis Roberts Vītols dodas uz Lielbritānijas RX čempionāta noslēdzošajiem posmiem
Roberts Vītols (priekšplānā). Foto: 5 Nations British Rallycross Championship

Latvijas rallijkrosa braucējs Roberts Vītols ceturtdien dosies uz Angliju, lai piedalītos Lielbritānijas rallijkrosa čempionāta noslēdzošajos divos posmos.

Kā informē ''Provento Racing'' komanda, tad, neskatoties uz vispārējo situāciju pasaulē, komanda pilnā sastāvā ceturtdien dodas uz Angliju, lai piedalītos Lielbritānijas rallijkrosa čempionāta jeb piecu Nāciju BRX kausa izcīņas noslēdzošajā 2. un 3. posmā, kam piešķirts elites statuss, kas šīm sacensībām ļauj notikt jebkuros apstākļos. Zināms, ka sacīkstes notiks bez skatītāju klātbūtnes.

Šobrīd, kad aizvadīts tikai viens posms, Super 1600 klases kopvērtējuma līderis ir Roberts Vītols.

Kā vēsta organizatori, tad divu dienu laikā tiks nodrošinātas augstas kvalitātes rallijkrosa pārraides, labāko notikumu kopsavilkumi un cita veida informācija, kas būs redzama ŠEIT. Rezultātiem līdzi varēs sekot ŠEIT.

Kopvērtējums pēc pirmā posma:
1. Roberts Vītols, 14
2. Darren Scott, 12
3. Craig Lomax, 10

Informāciju sagatavoja:
Uģis Vītols