Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Norvēģu sportists pauž nožēlu, ka tika atcelts ''Rally Liepāja" (+video)

Norvēģu sportists pauž nožēlu, ka tika atcelts ''Rally Liepāja" (+video)
Franks Tore Larsens testos. Foto: Harald Olsen

Šajā nedēļas nogalē bija jānotiek Eiropas rallija čempionāta 1.posmam ''Rally Liepāja'', taču, nemot vērā, ka šobrīd visā valstī iestājies atkusnis, rallijs tika atcelts un pārcelts uz vēlāku laiku

Viens no dalībniekiem, kurš plānoja startēt ''Rally Liepāja'', bija norvēģu sportists Franks Tore Larsens, kura rīcībā ir ''Ford Fiesta R5'' automašīna. Pirms šī posma pilots Norvēģijā aizvadīja vairākus testus. Uzzinot, ka rallijs ir atcelts, sportists bija vīlies.

''Kad saņēmām ziņu, ka ''Rally Liepāja'' ir atcelts, bijām vīlušies, taču mēs neko nevaram padarīt tādiem laikapstākļiem, kādi radās Latvijā pēdējās nedēļas laikā. Tagad gatavosimies rallijam ''Rally Finnskog'', kur būs spēcīgs dalībnieku sastāvs,” tā savā mājas lapā izteicās Franks Tore Larsens, kuram šis rallijs būtu debijas sacīkstes Latvijā.

Taču nav izslēgts, ka pilotu redzēsim vēlāk, kad tiks paziņots jaunais ''Rally Liepāja'' datums, kaut arī pirms sezonas sākuma sportists piebilda, ka viņa plānos ir tikai trīs starti ERČ. Šobrīd pēc ''Rally Liepāja'' atcelšanas viņš, iespējams, startēs kādā citā ERČ posmā.

Zināms, ka Larsens ''Rally Liepāja'' vietā startēs Norvēģijas ''Rally Finnskog'' posmā, kurā uz starta izies daudz ātru pašmāju braucēju, kuru vidū būs arī WRC dalībnieks Mads Ostbergs (''Ford Fiesta R5''). Tāpat starpa sarakstā ir iekļauts SRT komandas pilots Nikolajs Grjazins.

Ekipāža testos: