Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Hyundai Motorsport'' negaidīti paziņo par komandas vadītāja maiņu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Hyundai Motorsport'' negaidīti paziņo par komandas vadītāja maiņu
Andrea Adamo
Foto: Hyundai Motorsport

Īsi pirms jaunās pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonas ''Hyundai Motorsport'' negaidīti paziņoja, ka par komandas vadītāju no šīs dienas kļūst Andrea Adamo, nomainot Mihelu Nandānu, kurš komandu vadīja pēdējos četrus gadus.

Nandāns ''Hyundai'' vienībā strādāja sešus gadus, no kuriem pēdējos četrus viņš bija ''Hyundai Motorsport'' komandas vadītājs. ''Hyundai'' par atgriešanos WRC paziņoja 2013.gadā, bet WRC tā sāka startēt 2014.gadā, un kopš tā laika tieši Nandāns vadīja komandu.

Viņa laikā ''Hyundai'' WRC čempionātā izcīnīja desmit uzvaras, kā arī trīs reizes bija vicečempioni komandu ieskaitē. Nesen WRC radio balss Kloins Klarks ziņoja, ka ''Hyundai'' pacietības mērs drīz varētu būt pilns, jo komanda WRC atgriezās, lai cīnītos par tituliem, bet pagaidām četru gadu laikā tai nav izdevies izcīnīt ne vienu no čempiontituliem – ne pilotu, ne ražotāju ieskaitē. Tieši šī iemesla dēļ komandai nesen pievienojās Sebastjans Lēbs, ķurš ''Hyundai'' varētu palīdzēt izcīnīt vērtīgus punktus.

Nandāna vietā komandu no šodienas sāks vadīt itālis Andrea Adamo, kurš pirms tam bija ''Hyundai'' sporta sacīkšu klientu menedžeris. Zināms, ka Adamo būs atbildīgs gan par lielo komandu, gan arī par i20 R5 un i30 N TCR programmām.

Informāciju sagatavoja:
''Hyundai Motorsort'' preses dienests

     [+] [-]

, 2019-01-02 12:16, pirms 5 gadiem
Es neteiktu ka negaiditi. Pirms pāris nedeļām twiiterī jau klīda tāds rumors...