Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vecpils autokrosa un folkreisa sacensības papildinās arī citas sportiskas aktivitātes

Juris Grīns
Juris Grīns

Nedēļas nogalē Vecpils autotrasē līdz ar autokrosa un folkreisa sacensībām dažādas patīkamas izdarības arī skatītājiem un arī pašiem sportistiem! Skrējiens trasē, slapjo kreklu konkurss drosminiecēm, futbola turnīrs un dejas līdz rītam savienos Latvijas autokrosa čempionāta posmu sestdien un LAF Folkreisa Vasaras kausa sacīksti svētdien.

Galvenie papildu notikumi sāksies uzreiz pēc autokrosa sacensībām sestdienas novakarē. Kad Latvijas čempionāta cīņas būs beigušās, trasē dosies Vecpils autotrases ikgadējā (šogad – pirmo reizi!) skrējiena dalībnieki. Viss vienkārši – kurš pirmais veic apli, tam 50 eiro balva!

Fizkultūrai sekos māksla: jau dienas gaitā tiks izsludināta pieteikšanās dāmu slapjo krekliņu konkursam, kas gaidāmajā tveicē būs pat ļoti patīkama veldze dalībniecēm. Turklāt, tā, kurai izdosies vislabāk, balvā saņems 100 eiro! Jāpiebilst, ka dalībnieču skaits ierobežots – desmit, plus pāris ļoti piedalīties gribošās. Žūrijā – Latvijas čempionāta posma klašu uzvarētāji!

Patīkamajam konkursam sekos čempionāta posma apbalvošana, bet vēlāk vakarpusē Vecpils autotrases starta taisne pārvērtīsies par futbola laukumu: paredzēts turnīrs starp komandām. Komandu veidošanas princips tiks izplānots uz vietas, tomēr paredzams iesaistīt arī vēl neaizbraukušos autokrosa braucējus un komandas, kā arī jau atbraukušo folkreisa kolektīvu.

Kad sportiskās aktivitātes būs noslēgušās, dienai beigas iezvanīs deju ritmi turpat trasē. Bet pēc naktsmiera nāks svētdiena, kurā atkal rūks motori!

Vecpils autotrases nedēļas nogales programma

/dienaskārtība – aptuvena/

Sestdiena, 2. augusts

11:00 Latvijas autokrosa čempionāta 3. posma sacensību atklāšana
11:00 – 17:00 Latvijas autokrosa čempionāta 3. posms
17:00 Vecpils autotrases skrējiens (uzvarētājam 50 eiro!)
17:15 Dāmu slapjo kreklu konkurss (pieteikšanās līdz konkursa sākumam, 10+ dalībnieces. Uzvarētājai 100 eiro!)
18:00 Latvijas autokrosa čempionāta 3. posma apbalvošana
20:00 Futbola turnīrs (spēlēt gribētājiem jābūt gataviem laicīgi pieteikties)

Noslēgumā – dejas!

Svētdiena, 3. augusts

10:30 LAF Folkreisa Vasaras kausa 4. posms, LAF Krosa komisijas autokrosa kausa 10. posms

Uzmanību! Skatītājs, skrējējs, futbolists vai autosportists – rūpējies par veselību un nodrošinies pret svelmi karstajās sacensību dienās!

LČ autokrosā / LAF Folkreiss / LAF KKK - Vecpils autotrase - 02.-03. augusts, 2014 from Autocross.lv on Vimeo.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv