Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Rallijā "Jēkabpils – Madona 2011" pirmais trasē dosies Gross

Rallijā "Jēkabpils – Madona 2011" pirmais trasē dosies Gross
Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals
Foto: Jānis Avotiņš

Šajā nedēļas nogalē startēs Latvijas rallija čempionāta ceturtais posms - rallijs "Jēkabpils – Madona 2011", kurā ar pirmo numuru trasē dosies igauņu sportists Georgs Gross.

Kopā šajā rallijā pieteikušās vairāk par 70 rallija ekipāžām, 12 ROAD klases braucēji, bet piecas ekipāžas brauks ''Rally-Raid'' ieskaitē. Ar pirmo numuru rallijā "Jēkabpils – Madona 2011" trasē dosies Georgs Gross, kurš pirms neilga laika uzvarēja Talsu rallijā. Aiz Grosa nākamais trasē dosies Raimonds Kisiels/Arnis Ronis, bet trešais starta numurs - Andim Neikšānam/Pēterim Dzirkalam.

Kopā pilotiem divās dienās būs jāveic 119 kilometri. Pirmajā dienā tiks veikti trīs posmi Jēkabpilī, bet visi galvenie rallija notikumi norisināsies svētdien Madonā, kad sportistiem būs jāveic seši posmi. Jāatzīmē, ka šajā rallijā no deviņiem posmiem varēs redzēt septiņus posmus.

Atgādināsim, ka, pateicoties saldējumam ''Premia'', ieejas maksa šajā rallijā nebūs jāmaksā. Jāatzīmē, ka šajā rallijā vadošo braucēju automašīnās tiks uzstādītas sekošanas iekārtas, tādējādi katram, kuram pa rokai būs internets, varēs redzēt, kur kartē atrodas līderi, kāds ir viņu ātrums u.t.t.

Viss starta saraksts ŠEIT

Rallija "Jēkabpils – Madona 2011"'' starta saraksts

Nr.EkipāžaAutomašīnaGrupa
1.Georg Gross/Raigo MōlderFord Focus WRCA plus
2.Raimonds Kisiels/Arnis RonisMitsubishi Lancer WRCA plus
3.Andis Neikšāns/Pēteris DzirkalsMitsubishi Lancer Evo 10N4
4.Jānis Vorobjovs/Guntars ZicānsMitsubishi Lancer Evo 10N4
5.Māris Neikšāns/Ringolds BērziņšMitsubishi Lancer Evo 10N4
6.Mārtiņš Svilis/Aivis AizsilnieksMitsubishi Lancer Evo 8A plus
7.Deividas Jocius/Gediminas ŽliubasMitsubishi LancerA plus
8.Aivis Egle/Andis DaugaMitsubishi Lancer Evo 10N4
9.Jānis Dūcis/Guntis KampeMitsubishi EvoN4
10.Zigurds Kalniņš/Ģirts DombrovskisMitsubishi Lancer EVO4WD+

, 2011-06-01 09:43, pirms 13 gadiem
Būs jāiet skatīties pats Jēkabpilietis
, 2011-06-01 11:00, pirms 13 gadiem
Dalībnieku saraksts diezgan pašvaks.Kvantitāte ir,kvalitātes nekādas.Šī krīze beidz nost Latvijas ralliju.Lielais lv rallijs ir palicis kā tāds amatieru rallijs,ar dažu sportistu piedalīšanos.Ja nav daudz ārzemju viesu,tad švaki.Pateicoties mūsu augstajam organizatoriskajam līmenim paldies dievam ārzemnieki brauc pie mums.......Liepājniekus laikam krīze skārusi visvairāk.Šogad trasēs tā arī nav redzēti Būčiņš,Ļebeģevs,Pīlēns,Sesks,Lešcs
Skatos tagad Feldmanis arī nav redzams jau vairs ! Vasaraudža atkal nav ! Palikuši Neikšāni ar Vorobjovu vien no spices.Eglem arī rezultāti kritušies ar jauno auto............nu bēdīgi Labi ka vismaz tagad O -kartes akadēmija.Vismaz kas labs.....
, 2011-06-01 12:01, pirms 13 gadiem
Rallijs-2002 rakstīja:
cik tad var braukt pa +- tiem pašiem ceļiem visu laiku. OK Jēkapbils/Madona nav tas vecākais rallijs, bet vienalga. Agri vai vēlu cilvēkiem parādās citas prioritātes un par to viņus nevar nosodīt. Rallijs tomēr ir ļoti dārgs un viens posms izmaksā tikpat cik atvaļinājums siltajās zemēs... man vairāk žēl par to, ka neparādās jaunie braucēji nekā tas, ka vairs nebrauc "vecie".
, 2011-06-01 12:06, pirms 13 gadiem
pēc Talsu rallija, šis tāds pašķidrs liekas.
, 2011-06-01 12:30, pirms 13 gadiem
Rallijs-2002 rakstīja: Dalībnieku saraksts diezgan pašvaks.Kvantitāte ir,kvalitātes nekādas.Šī krīze beidz nost Latvijas ralliju.Lielais lv rallijs ir palicis kā tāds amatieru rallijs,ar dažu sportistu piedalīšanos.Ja nav daudz ārzemju viesu,tad švaki.Pateicoties mūsu augstajam organizatoriskajam līmenim paldies dievam ārzemnieki brauc pie mums.......Liepājniekus laikam krīze skārusi visvairāk.Šogad trasēs tā arī nav redzēti Būčiņš,Ļebeģevs,Pīlēns,Sesks,Lešcs
Skatos tagad Feldmanis arī nav redzams jau vairs ! Vasaraudža atkal nav ! Palikuši Neikšāni ar Vorobjovu vien no spices.Eglem arī rezultāti kritušies ar jauno auto............nu bēdīgi Labi ka vismaz tagad O -kartes akadēmija.Vismaz kas labs.....
Vaitad tie liepājnieki ir tie spices braucēji, kuru trūkst? Nedomāju viss. Protams pēc Talsu sastāva šis liekas pašvaks, bet būtībā visa spice ir ierindā, izņemot Feldmani, kurš laikam šo ralli izlaidīs, bet būtībā visu sezonu taču brauc un cīnās. Par jaubajiem arī diezvai ir vērts kaukt, protams pasaules stārus pagaidām neredz, bet laba maiņa vietējajiem noteikti ir. Tas pats Sirmacis, Zvaigzne, ne tik ļoti jauns, bet no jaunajiem braucējiem Svilis. tā ka nevajag kaukt un jābrauc skatīties!
, 2011-06-01 16:20, pirms 13 gadiem
mart!ns rakstīja: cik tad var braukt pa +- tiem pašiem ceļiem visu laiku. OK Jēkapbils/Madona nav tas vecākais rallijs, bet vienalga. Agri vai vēlu cilvēkiem parādās citas prioritātes un par to viņus nevar nosodīt. Rallijs tomēr ir ļoti dārgs un viens posms izmaksā tikpat cik atvaļinājums siltajās zemēs... man vairāk žēl par to, ka neparādās jaunie braucēji nekā tas, ka vairs nebrauc "vecie".
Jā,nu protams,ka vislielākais abloms ir ka nav jaunās paaudzes.Bet ja nav jauno,un vecie arī vairs nebrauc,tad ir pavisam švaki Rallijā vajag gan jaunos-perspektīvos-ar iespējām,vajag vecos kadros-skaļos uzvārdus,vajag kaskadierus,kuri mizo par prieku sev un skatītājiem,un vajag protams labu konkurenci.Bet šobrīd nu švaki ar to visu.N4 klasē palikusi pati spice..aiz tās paliels caurums.Citās klasēs vispār nekā nav.Mums šobrīd ir blāva palieka no N4 lielās burzmas,kāda bija vēl pāris gadus atpakaļ.Un jauno braucēju arī tā īsti nav.Nu ir cerības kaut kādas,ka kaut kas sanāks,bet pagaidām par to vēl pāragri runāt.Pēdējos demit gados rallijā ienākuši brāļi Neikšāni.Tas diemžēl arī viss.Pārējie perspektīvie atdūrušies finansēs,un citās likstās.Un vecie kadri arī pazūd
, 2011-06-01 16:29, pirms 13 gadiem
a123 rakstīja: Vaitad tie liepājnieki ir tie spices braucēji, kuru trūkst? Nedomāju viss. Protams pēc Talsu sastāva šis liekas pašvaks, bet būtībā visa spice ir ierindā, izņemot Feldmani, kurš laikam šo ralli izlaidīs, bet būtībā visu sezonu taču brauc un cīnās. Par jaubajiem arī diezvai ir vērts kaukt, protams pasaules stārus pagaidām neredz, bet laba maiņa vietējajiem noteikti ir. Tas pats Sirmacis, Zvaigzne, ne tik ļoti jauns, bet no jaunajiem braucējiem Svilis. tā ka nevajag kaukt un jābrauc skatīties!
Svilis jaunais ? Nu ko uzskata par jaunu Vecs jau nu viņš nav,bet nu par jaunu arī nenosauksi Manā skatījumā visi Būčiņi Mežaki Vecvagari Vasaraudži Pīlēni Ļebeģevi Lešči Štrausi Šimkusi ,Kivkucāni,vēl priekš rallija arī ir jauni diezgan.Viņi vēl varētu braukt,un braukt LV rallijos.Rallijs jau nav teniss,kur 30 gados beidz karjeru.Rallijā var braukt labi līdz gadiem 50,kā to vēl pāris gadus atpakaļ darīja Caune.
, 2011-06-02 09:59, pirms 13 gadiem
Rallijs-2002 rakstīja:
Tu pasaki, kāda jēga piedalīties tajā pašā N4 klasē, ja uz pjedestāla vari tikt, tikai ja spice izstājas. tur tak ir pilnīgs bezceris. tad jau labāk A grupā kur nav tik stingri tehniskie noteikumi, jaudīgāks auto un mazāka konkurence. Pie jaunajiem noteikti jāatzīmē Berķi un Bergmanis no Ventspils.
Vispār tas ir akmenis LAF dārziņā, ka rallijs netiek promotēts no viņu puses. Jā skaidrs, ka auto disciplīnas ir daudz un dažādas, bet skatītāju masas ralliju noteikti paceļ topā!
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.